Επιλογή Σελίδας

Εκτός έδρας ήττα που οριστικοποίησε και μαθηματικά τον υποβιβασμό στην Α’ ΕΠΣ Πιερίας γνώρισε ο Βατανιακός από το Κιλελέρ, με τους Θεσσαλούς να επικρατούν 2-1, στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα της Λάρισας προηγήθηκε μόλις στο 1′ με τον Παπαγεωργίου και έφτασε στο 2-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χασομέρη στο 53′.

Ο Βατανιακός μείωσε σε 2-1 με γκολ του Δ. Ανανιάδη στο 80′, χωρίς ωστόσο να κατορθώσει να αποφύγει την 16η ήττα στο πρωτάθλημα.

Το “φιλμ” του αγώνα (από athleticlarissa)

Στο 7′ ο Χασομέρης έκανε νέο σουτ που πέρασε δίπλα από την εστία του Βατανιακού.

Στο 27′ ο Τζιάνης έκανε το σουτ από πλάγια αριστερά και μέσα στην περιοχή, απέκρουσε σωτήρια ο πολύ έμπειρος Φιρινίδης που έχει αγωνιστεί και στην ΑΕΛ αλλά και τον Απόλλωνα Λάρισας.

Και στο 43′ ο Βαγενάς είχε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει που πέρασε ανεκμετάλλευτη, με τον κίπερ του Βατανιακού να διώχνει και πάλι τον κίνδυνο.

Στο 53′ ο Κατσαμάγκας κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Μάλα και ο Χασομέρης εκτέλεσε για το 2-0.

Στο 80′ ο Ανανιάδης Δ. εκτέλεσε ωραία το φάουλ από καλή θέση, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για το τελικό 2-1.

Η ομάδα της Κατερίνης έμεινε στους 28 βαθμούς και στην 15η θέση ενώ το Κιλελέρ έφτασε τους 47 βαθμούς και εδραιώθηκε στην 7η θέση, έχοντας απόσταση 5 βαθμών από τα μπαράζ και 6 από τη γραμμή του υποβιβασμού.

Την ερχόμενη Κυριακή  ο Βατανιακός θα υποδεχθεί την Αναγέννηση Άρτας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μαγγιώρος με βοηθούς τους Γκέλη και Πασιά, της ΕΠΣ Ηπείρου.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Κιλελέρ (Κώστας Κατσάρας): Μισυρλής (60’ Μπεκτέσι), Φουρκιώτης, Μπαρούτας, Αντωνίου, Αλτάνης, Τζιάνης (67’ Βλησαρούλης), Κατσαμάγκας (74’ Κουκουφίκας), Χασομέρης, Βαγενάς, Παπαγεωργίου (60’ Ελέζι), Χατζησαββίδης.

Βατανιακός (Γιώργος Ποτουρίδης): Φιρινίδης Ι., Μάλα, Ραπτόπουλος, Χαντζαρίδης, Ανανιάδης Χ., Δημητρίου, Φιρινίδης Χ., Ανανιάδης Δ., Μιχαηλίδης, Ντόσης (71’ Λιόλιος), Μητράκας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This