Επιλογή Σελίδας

Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής μέρας του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας ο Αιγινιακός “ασορτί” με την πρωινή καταιγίδα του Σαββάτου, παρουσιάστηκε σαρωτικός στον αγώνα με τον Αετό Καταλωνίων στο Δημοτικό γήπεδο Αιγινίου ” Γιάννης Παραλυκίδης”  όπου έβρεξε…  γκολ!

Το τελικό σκορ 7-0 τα λέει όλα για την ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου, που έχει και φέτος βασικό όπλο την επιθετική της ευχέρεια, συνοδευόμενη από την εξαιρετική της πολυφωνία, με συνέπεια να έχει την καλύτερη επίθεση έως τώρα με 29 τέρματα.

Στο παιχνίδι με τον Αετό οι γηπεδούχοι ήσαν αποτελεσματικοί και δεν άφησαν κανένα περιθώριο στον αντίπαλο ν’ αντιδράσει.

Άλλωστε ενδεικτικό της εκτελεστικής δεινότητας και μεγάλης ευφορίας, που διαθέτουν οι “κυανολεύκοι” είναι το γεγονός ότι οι επιθετικοί άσσοι τους (Ραφαήλ Παρδάλης είναι στην κορυφή της σχετικής λίστας με 9 γκολ), Βασίλης Χατζηδίμπας (6 γκολ),  Δημήτρης Καπετάνος (4 γκολ) και οι Κώστας Τασιώνας και Σωτήρης Αβραάμ από 3 γκολ οι δυο τελευταίοι, συγκαταλέγονται μεταξύ των πρώτων σκόρερ της κατηγορίας .

Από τα αξιοσημείωτα που διαδραματίστηκαν στο αγωνιστικό κομμάτι ήταν η παρουσία του 16χρόνου επιθετικού Κώστα Τασιώνα, που σφράγισε την άριστη απόδοση του με δύο θαυμάσια τέρματα .

Παράλληλα συνέχισαν τις πολύ καλές φετινές τους  εμφανίσεις οι επίσης νεαροί Ιωακείμ Δαραής, στόπερ και Ηλίας Κακατάτσιος, αριστερός μπάκ χαφ.

Ενώ ευκαιρίες παίρνει από την τεχνική ηγεσία ο έτερος “μικρός” (έτος γέννησης 2007) Κώστας Εμμανουηλίδης, που αφήνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον και στο προχθεσινό ματς μπήκε ως αλλαγή.

Με δύο λόγια ο Αιγινιακός στη τρέχουσα σεζόν ταυτόχρονα με τον Πρωταθλητισμό προωθεί και ταλαντούχα παιδιά, έχοντας στόχο το… αύριο.

Ικανοποίηση κυριαρχεί λοιπόν στο στρατόπεδο της ομάδας της Βόρειας Πιερίας, που από σήμερα ξεκίνησε την προετοιμασία της στο ΔΑΚ Αιγινίου γιατον εκτός έδρας αγώνα με τον Καλλιθεακό.

Επιστρέφει ο αρχηγός Γιώτης Γιαζιτζόγλου ο οποίος αποθεραπεύτηκε, ενώ άμεσα τεθεί στην διάθεση του Γιώργου Ντάμτσιου ο στρατευμένου Μαλίς Μπουντάνι, που πήρε μετάθεση σε κοντινή μονάδα.

Αντίθετα ο μεσοεπιθετικός Μαρίνος Τοπαλίδης θα φορέσει το “χακί” την Τετάρτη στο Λιτόχωρο και αναμφίβολα για ένα μικρό χρονικό διάστημα η απουσία του θ’ αποτελέσει πλήγμα.

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο και κείμενο
Ο Αιγινιακός σε πρόσφατη εμφάνιση του, διακρίνεται  Σωτήρης Αβραάμ καθήμενος δεύτερος από δεξιά .

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο και κείμενο

Οι ταλαντούχοι άσσοι Ηλίας Κακατάτσιος  ( αριστερά ) και Κώστας Τασιώνας .

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, παίζει αμερικανικό ποδόσφαιρο, παίζει ποδόσφαιρο, γρασίδι και κείμενο

Ο Ιωακείμ Δαραής

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο και κείμενο

Οι έμπειροι επιθετικοί Δημήτρης Καπετάνος (αριστερά) και Βασίλης Χατζηδίμπας .

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο, γρασίδι και κείμενο που λέει "20 GIVOVA"

Ο πρώτος σκόρερ του Αιγινιακού Ραφαήλ Παρδάλης 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This