Επιλογή Σελίδας

Παρότι προηγήθηκε 0-1 στο 79′ με τον Κυπαρίσση, ο Πιερικός κατόρθωσε μέσα σε δυο λεπτά (90′ και 90’+2′) να δεχτεί δυο γκολ και να γνωρίσει την ήττα με 2-1, για τη 17η αγωνιστική του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, ξεκινώντας με το χειρότερο τρόπο τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2018.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο με ελάχιστες φάσεις και τίποτε δεν προμήνυε το συγκλονιστικό φινάλε.

Ο Πιερικός ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ με τον Κυπαρίσση να ολοκληρώνει εύστοχα ατομική ενέργεια, νικώντας το Γουμάγια με διαγώνιο σουτ στο 79′.

Κανείς δεν περίμενε πως το ανιαρό κατά 80 λεπτά παιχνίδι στην Πολίχνη, μεταξύ Μακεδονικού και Πιερικού, θα είχε τέτοιο συναρπαστικό φινάλε. Κι αυτό γιατί η ανούσια υπεροχή των γηπεδούχων σε συνδυασμό με την ελάχιστη δημιουργικότητα αμφότερων των ομάδων και τον χαμηλό ρυθμό, προμήνυε ένα, εκτός απροόπτων, 0-0.

Κόντρα στη ροή του αγώνα, ωστόσο, ο Πιερικός βγήκε σε αντεπίθεση στο 79ο λεπτό και συγκεκριμένα ο Κυπαρίσσης, με ατομική κούρσα, έφτασε ως την περιοχή του Γουμάγια αμαρκάριστος και σούταρε εύστοχα στην απέναντι γωνία για να κάνει το 0-1. 

Η ομάδα της Κατερίνης “άγγιξε” τη νίκη όμως αυτή “ξεγλίστρησε” από τα χέρια της καθώς ο προωθημένος Παπατζίκος στο 90′ με σουτ, έπειτα από κάθετη πάσα του Τσουκάνη ισοφάρισε σε 1-1.

Και σα να μην έφτανε αυτό, Τσιαμπάζης-Τσουκάνης και Γαρύφαλλος συνδυάστηκαν, με τον τελευταίο να σεντράρει στην “καρδιά” της άμυνας του Πιερικού και τον Παπατζίκο στο 90’+2′ να ολοκληρώνει την ολική ανατροπή και να “γράφει” με κεφαλιά το τελικό 2-1!

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Στόλης με βοηθούς τους Κρυωνά και Αθανασιάδη (Σερρών).

Οι συνθέσεις των ομάδων
Μακεδονικός (Αβραμίδης): Γουμάγιας, Βόσδου, Τσουκάνης, Αντωνιάδης, Παπατζίκος, Ζαφειρίδης, Ποκόνγκ, Γαρύφαλος, Στασινόπουλος, Διαμαντίδης, Παπαποστολου.
Αγωνίστηκαν και οι Ζαγναφέρης, Τσιαμπάζης, Πεχλιβάνης και Τουμανίδης.
ΣΦΚ Πιερικός (Καμπερίδης): Παπατολίκας, Κυριλλίδης, Καρτσαμπάς, Βοσνιάδης, Τουλκερίδης (Τουλίκας), Κραγιόπουλος, Κυπαρίσσης, Κωστίκος, Δαδάκος (Καραγκούνης), Κτιστόπουλος (Γκουντρουμπής), Σαμανίδης.

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This