Επιλογή Σελίδας

Νίκη από ατόφιο χρυσάφι με σκορ 1-0 για τον Θεσπρωτό και τεράστιο άλμα παραμονής.

Με σκόρερ τον…συνήθη ύποπτο Έντγκαρ Βιλάλμπα, η ομάδα της Ηγουμενίτσας πήρε ρεβάνς για την ήττα του αγώνα του πρώτου γύρου με το ΄ίδιο σκορ και πραγματοποίησε αποφασιστικό βήμα σωτηρίας.

Παίζοντας ψυχωμένα και μυαλωμένα οι παίκτες του Ρότσα πανηγύρισαν μια μεγάλη νίκη.

Το παιχνίδι επιφύλαξε τις περισσότερες συγκινήσεις στο δεύτερο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να έχουν από μία μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν (60ό Κυριζάκης/70ό Περνοτσίτσι).

Στο 83ο λεπτό ο Παραγουανός Βιλάλμπα με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στον Θεσπρωτό.

Στο 84ο λεπτό οι κιτρινόμαυροι έμειναν με δέκα παίκτες ύστερα από την αποβολή του Ρ΄άπτη και στα τελευταία λεπτά δέχθηκαν μεγάλη πίεση από τους γηπεδούχους με τον διαιτητή να δείχνει 10 λεπτά καθυστέρηση.

Το φιλμ του αγώνα

Στο 9΄ το πλασέ του Τσώτσου έφυγε παράλληλα από την εστία του Κράτσιου Χρ., και κατέληξε άουτ.

Στο 26΄ ο Σαββόπουλος Ευαγ., απέτυχε να σκοράρει με προβολή, αφού δεν βρήκε καλά τη μπάλα.

Στο 32΄ ο Δασκαλάκης πρόλαβε προ του Κυριζάκη, μετά από ωραία προσπάθεια και σέντρα από τα αριστερά του Σαββόπουλου Ευαγ.

Στο 33΄ το πλασέ του Pernochcichi Varela πέρασε λίγο άουτ, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κράτσιου Χρ.

Στο 43΄ σε σουτ του Μωυσιάδη, έξω από την περιοχή, η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Δασκαλάκη.

Στο 49΄ οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν στο σκορ, όταν το σουτ του Ράπτη πέρασε ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Κράτσιου Χρ..

Στο 53΄΄’ το σουτ του Τσάνι έφυγε λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Δασκαλάκη.

Στο 60΄ μεγάλη ευκαιρία για την Καστοριά, όταν ο Κυριζάκης από τρία (3) μέτρα έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Δασκαλάκη.

Στο 70΄ τεράστια ευκαιρία για τον Θεσπρωτό, όταν ο Pernochichi Varela έστειλε, από τα δύο (2) μέτρα, τη μπάλα ψηλά άουτ.

Στο 83΄ ο Villalba, μετά από χτύπημε κόρνερ, έπιασε γυριστή κεφαλιά κι έστειλε τη μπάλα πρώτα στο κάθετο δοκάρι και στη συνεχεια στα διχτυα του Κράτσιου Χρ., κάνοντας το 0-1.

Στο 84΄ο Ράπτης είδε την κόκκινη κάρτα (2η κίτρινη) του κ. Τζόβα.

Στο 89΄ η γυριστή κεφαλιά του Γκέγκα πέρασε πάνω απο το οριζόντιο δοκαρι του Δασκαλάκη.

Διαιτητής: Τζόβας Λεωνίδας (Ε. Π. Σ. Ηπείρου)
Βοηθοί: Ευαγγέλου Ορέστης (Ε. Π. Σ. Ηπείρου)
Οι συνθέσεις:
ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κράτσιος Χρ., Διγκόζης, Σαββόπουλος Κυρ., Παπαγεωργίου, Τσάνι, Ibrahim (65΄ Πάλλας), Κυριζάκης (76΄ Κωνσταντίνου), Μωυσιάδης (83΄ Αφεντουλίδης), Γκέγκας, Μανακίτσας, Σαββόπουλος Ευαγ.
ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ: Δασκαλάκης, Οικονομίκος, Ορφανός, Τσώτσος, Κορακιανίτης-Κολυβάς, Παλαμούτσης, Τσιαφίτσας (46΄ Ράπτης), Cuevas (27΄ Pernochichi Varel), Ρούσης, Ζελέκου (90΄ Αποστόλου), Villalba

Πηγή: thesprotikospalmos

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This