Επιλογή Σελίδας

Η Ζάκυνθος επικράτησε με 0-2 της Καστοριάς, στο Δημοτικό Γήπεδο ΑΟ Κάστωρ, για την 31η αγωνιστική του 2ου ομίλου. Η ομάδα της Δυτικής Μακεδονίας γνώρισε τον υποβιβασμό της στο τοπικό της ΕΠΣ Καστοριάς, ενώ από την άλλη η ομάδα της Ζακύνθου θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν στη Γ’ Εθνική.

Στο 3′ μετά από κάθετη πάσα στην πλάτη της άμυνας βγήκε τετ α τετ ο Νικολακόπουλος και με πλασέ “έγραψε” το 0-1. Στο 16΄ το διαγώνιο σουτ, μέσα από την περιοχή, του Τσιμέλι απέκρουσε σωτήρια ο Γκόλιας. Στο 22΄ σε σουτ του Σαββόπουλου Ευαγ., μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικούς της Ζακύνθου και κατέληξε σε κόρνερ, το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο. Στο 27΄ ο Τσάνι έπαιξε το 1-2 με τον Σαχινίδη, πήρε τη μπάλα κι έκανε το σουτ, από τα  πλάγια της περιοχής το οποίο εξουδετέρωσε ο Δήμας, πέφτοντας στην κλειστή του γωνία.  Στο 37΄ το σουτ του Τσιμέλι, έξω από την περιοχή, απέκρουσε ο Γκόλιας και στην συνέχεια απομάκρυναν τη μπάλα οι αμυντικοί.

Στο 47΄ το σουτ του Παπαγεωργίου, διαγώνια, μέσα από την περιοχή, μπλόκαρε ο Δήμας. Στο 53΄ το σουτ του Τσιμέλι, έξω από την περιοχή, πέρασε άουτ. Στο 62΄ο Τσάνι βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά δεν βρήκε καλά τη μπάλα κι έχασε μεγάλη ευκαιρία. Στο 63΄ σε καλό σουτ του Δεληζήση, έξω από την περιοχή, η μπάλα  βρήκε το πόδι αμυντικού και κατέληξε κόρνερ. Στο 68΄ ο Δήμας απέκρουσε, υπέροχα, σε κόρνερ την πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Τσάνι, έξω από την περιοχή. Στο 74′  ο Κόκκας εκτέλεσε φάουλ, ο Τσάνι έπιασε την κεφαλιά, από το σημείο του πέναλτι, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ, από το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Δήμα. Στο 81΄ καλό σουτ του Χατζηστάμου, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό της Καστοριάς και κατέληξε κόρνερ, που πέρασε ανεκμετάλλευτο. Στο 82΄ το σουτ του Κακολύρη πέρασε άουτ. Στο 85΄ο Τσιμέλι με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 0-2.

Σκόρερ: Νικολακόπουλος (3’), Τσιμέλι (85’)

Καστοριά: Γκόλιας, Διγκόζης, Παπαγεωργίου (84΄ Αναστασίου), Μωυσιάδης, Σαββόπουλος Κυρ., Κόκκας (79΄ Νανάς), Τσάνι (84΄ Τσότσουλας), Γκέγκας, Σαχινίδης (60΄ Δεληζήσης), Αφεντουλίδης, Σαββόπουλος Ευαγ.

Ζάκυνθος (Καραμαλίκης): Δήμας, Λιβέρης, Μούστα, Σούρμπης, Γουσέτης, Τσουκαλάς, Τσιμέλι, Νικολακόπουλος, Νικολίτσας, Τζατζάνας, Τσίγκρηλας.

Πηγή: Liganews

Pin It on Pinterest

Shares
Share This