Επιλογή Σελίδας

Η 32η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής έγινε Σάββατο 20/4 με τον Αστέρα Πετριτή να παίζει στην Καστοριά ένα ματς που και η ισοπαλία θα ήταν καταστροφή γι’ αυτόν. Ήθελε μόνο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς για να διατηρήσει τις ελπίδες του για παραμονή στην κατηγορία και τα κατάφερε.

Βέβαια υπάρχουν δυο ακόμη αγώνες και όλα  είναι ανοικτά.

Στο ματς στην Καστοριά ο Αστέρας ευτύχησε να σκοράρει πολύ νωρίς στο ξεκίνημα του ματς, ενώ στις αρχές του β΄ μέρους έκανε το 2-0 και έφτασε στη νίκη, χωρίς να κινδυνέψει καθόλου.

Μόλις στο 4΄μετά από σέντρα του Γωγουβίτη για τον Αστέρα, ο Κ. Σαββόπουλος προσπάθησε να διώξει αλλά, έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι αρχικά και στη συνέχεια στα δίχτυα της ομάδας του για το 0-1.

Στο 56 ο Γεωργακόπουλος έκανε το 0-2 και κλείδωσε το τρίποντο.

Διαιτητής: Πίγγιου Ε. (Θεσπρωτίας), Ευαγγέλου Ο. και Πασιάς Α. (Ηπείρου)

Καστοριά 1980: Γκόλιας, Τσόφλιας (53΄ Αλλούσι) , Κυριάκος, Κράτσιος Αργ., Σαββόπουλος Κ., Νανάς, Πατρωνίδης (60′ Παπανδρέου), Δεληζήσης, Σαχινίδης, Αφεντουλίδης,  Σαββόπουλος Ε.

Αστέρας Πετριτή: Τζαφέστας, Μεντής,(46΄ Λούβρος), Γωγουβίτης, Γαρδικιώτης, Πούλος, Κρητικός, Γεωργοπάλης, Κοιλιάρας,(59΄ Λέσσης), Γκασίδης, Στεργίου (46′ Τσιάβος), Γεωργακόπουλος (59 Gojkovic).

Πηγή: Enimerosi.com

Pin It on Pinterest

Shares
Share This