Επιλογή Σελίδας

Ο Φίλιππος Βέροιας ηττήθηκε με 96-89 από τον ΚΑΟ Δράμας, στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Δράμας Δημήτρης Κραχτίδης, σε αγώνα για την 20η αγωνιστική του 3ου ομίλου της National League 1.

Ο Φίλιππος παρά το γεγονός ότι αντέδρασε άμεσα στο κακό πρώτο του δεκάλεπτο, δεν κατάφερε να φύγει με τη νίκη από την Δράμα κόντρα στον ουραγό ΚΑΟΔ ο οποίος κατέκτησε το τρίτο του ροζ φύλλο. Παρά την ήττα της, η ομάδα της Βέροιας παρέμεινε στη δεύτερη θέση, αλλά πλέον είναι ισόβαθμη με την τρίτη ΔΕΚΑ.

Το ξεκίνημα του αγώνα ήταν κακό για τον Φίλιππος, ο οποίος βρέθηκε από νωρίς να κυνηγάει μια διψήφια διαφορά πόντων, αφού ο ΚΑΟΔ προηγήθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο με 25-14. Η αντίδραση ήταν άμεση και με ένα πολύ καλό επιθετικά δεκάλεπτο, ο φιλοξενούμενος μείωσε την διαφορά στο τρίποντο, με το 44-41 υπέρ του γηπεδούχου να είναι το σκορ του ημιχρόνου.

Ισορροπημένο το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, με τις δύο ομάδες να συνεχίζουν “σώμα με σώμα” και το επιμέρους 23-23 της τρίτης περιόδου να δίνει χαρακτήρα ντέρμπι στον αγώνα. Το τελευταίο δεκάλεπτο επιφύλασσε δυνατές συγκινήσεις, με μεγάλες διακυμάνσεις στο σκορ και αποκορύφωμα τα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα.

Εκεί η ομάδα της Βέροιας κατάφερε να μειώσει τη διαφορά και είκοσι τέσσερα δευτερόλεπτα πριν το τέλος να βρεθεί στο μείον ένα και πολύ κοντά στην ανατροπή. Ωστόσο, η συνέχεια ήταν δραματική, τον ΚΑΟΔ να φτάνει εν τέλει στη νίκη με 96-89.

Διαιτητές: Λουλουδιάδης, Εκίζογλου, Αθανασιάδης Α.

Δεκάλεπτα: 25-14, 44-41, 67-64, 96-89

ΚΑΟ Δράμας (Γρηγοριάδης): Βουκίσεβιτς 34 (4), Αγγελόπουλος 8 (2), Μαραβέγιας 6, Παπαδόπουλος 8, Μπόζης 17, Μπέσσας 7 (1), Γεωργίου 15 (1), Γρηγοριάδης, Παπαπασχάλης 1, Στεφανίδης.

ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας (Κοθράς): Ελευθεριάδης 20 (1), Αποστολίδης, Φλιάτης, Ξενιτίδης 22 (4), Κάτζος 7 (1), Μπένας 14, Κοτσανος 24, Μελαδιανός 2.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This