Επιλογή Σελίδας

Του Μιχάλη Τσάγκα

Επιτέλους η Θύελλα χαμογέλασε! Και λέμε επιτέλους γιατί και στα προηγούμενα παιχνίδια είχε καλή εικόνα αλλά γνώρισε ισάριθμές ήττες σε κύπελλο και πρωτάθλημα! Έτσι σήμερα η Θύελλα Κατσικάς επικράτησε με 4-1 της Φήκης Τρικάλων και πήρε τους πρώτους της βαθμούς στη φετινή Γ΄ Εθνική!


Η Τρικαλινή ομάδα προσπάθησε να αιφνιδιάσει, με την Θύελλα να μπαίνει ζαλισμένη στον αγωνιστικό χώρο! Έτσι μετά από μία ανεπιτυχή επίσκεψη στα καρέ του Θεμελή, στο 6΄ οι παίκτες της Φήκης εκμεταλλεύτηκαν τα αλλεπάλληλα λάθη των Γιαννιωτών, με την μπάλα να πηγαίνει στον Παναγιώτου, εκείνος να κάνει την παράλληλη μπαλιά και ο Γεωργάκης με πλασέ να κάνει το 0-1.

Η ομάδα του Νίκου Γκούρα απάντησε άμεσα καθώς στο 7΄ ο Εμβραίζογλου έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Μπλέτσας στο πρώτο δοκάρι, έκανε κάτι σαν «τακουνάκι» και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Η Θύελλα πήρε την ανάλογη ψυχολογία και έκατσε… στον σβέρκο των αντιπάλων! Αρχικά στο 9΄ένα σουτ του Κωσταμένα πέρασε δίπλα από το δοκάρι, ενώ στο 10΄ η μπάλα «στρώθηκε» στον Εμβραίζογλου που με σουτ έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ! Στο 11΄ και πάλι ο Εμβραίζογλου έκανε τη σέντρα με τον Κωσταμένα να σουτάρει ελάχιστα άουτ, ενώ στο 14΄ άλλη μια καλή ευκαιρία για τους Γιαννιώτες με τον Κωσταμένα να κάνει τη σέντρα , ο Σκανδάλης το σουτ και ο Μήλος να διώχνει. Το… σφυροκόπημα των γηπεδούχων συνεχίστηκε και στο 15΄ ο Κωσταμένας εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά με τον Βασιλάκη να βρίσκεται εκεί που πρέπει και με υπέροχη κεφαλιά να κάνει το 2-1. Στο 22΄ απείλησαν οι φιλοξενούμενοι με κεφαλιά του Παναγιώτου, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ένα απίστευτο σουτ του Χρήστου Σκανδάλη , έξω από την περιοχή, με την μπάλα να μπαίνει στα δίχτυα στην κλειστή γωνία του Μήλου για το 3-1.

Η Θύελλα είχε ακόμα μια ευκαιρία με τον Μελιόπουλο στο 29΄ ενώ στο 32΄ ο Γκαντιάς μπήκε στην περιοχή αλλά τον έκοψε ο Νίκος Μελιγγιώτης πριν σουτάρει!
Στην επανάληψη η Θύελλα μπήκε και πάλι δυνατά, απείλησε αρχικά με ένα σουτ του Βασιλάκη που πέρασε άουτ, ενώ στο 48΄ ο Κωσταμένας έβγαλε την μπαλιά στον Σκανδάλη με τον τελευταίο να σουτάρει ανενόχλητος, αλλά να στέλνει την μπάλα πάνω από τα δοκάρια!

Στο 54΄ νέο ανεπιτυχές σουτ του Σκανδάλη και στο 58΄ ήταν σειρά των φιλοξενούμενων να επιτεθούν όταν ο Πολυζόγπουλος έβγαλε την μπαλιά στον Παναγιώτου με τον τελευταίο να μην προλαβαίνει στα σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα! Στο 63΄ ακυρώθηκε γκολ του Μπλέτσα ως οφσάιντ, ενώ στο 69΄ μια κεφαλιά του Τσιγαρίδα μπλόκαρε ο Θεμελής! Στο 71΄ μετά από κόρνερ του Εμβραίζογλου, ο Μελιόπουλος έκανε την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει δίπλα από το δοκάρι, ενώ στο 75΄ο Σκανδάλης έκανε το διαγώνιο σουτ από αριστερά, ο Μήλος έδιωξε με τις γροθιές, ο Κωσταμένας πήρε το «ριμπάουντ» και με πλασέ έκανε το τελικό 4-1. Στο 78΄ η Θύελλα είχε μια καλή στιγμή με τον Λόκα ενώ στο 86΄ το σουτ του Δρόσου έδιωξε ο Θεμελής!

Διαιτησία: Τσιώρης (Αρτας), (Μιχαλάς (Κέρκυρας), Δρυδάκης (Γρεβενών)

Θύελλα Κατσικάς: Θεμελής, Πετρίδης, Μελιγγιωτης (82΄ Ράπτης), Πάκος, Βασιλάκης, Πότσης, Μελιόπουλος (82΄ Περβανάς), Σκανδάλης, Κωσταμένας (76΄ Ρίζος), Μπλέτσας (65΄ Λόκας), Εμβραίζογλου (76΄ Δάλλας)

Φήκη: Μήλος, Γιαννούκας, Τζέλης (80΄ Κατσιούλας), Τσιγαρίδας, Δρόσος, Καλαμαράς, Γεωργάκης, Γκαντζιάς (62΄ Μπάλντος), Κουσκούνας (80΄Μπαμπάτσιας), Παναγιώτου (70΄ Αποστολάκης), Γκουγκουλιας (46΄ Πολυζόπουλος)

Πηγή: Sportsioannina

Pin It on Pinterest

Shares
Share This