Επιλογή Σελίδας

Σε ένα παιχνίδι όπου η Θύελλα Κατσικάς ήταν η κυρίαρχος ομάδα χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες, δεν μπόρεσε να τις εκμεταλλευτεί, με την ομάδα του Εορδαϊκού να έχει τοποθετήσει καλά την άμυνά της στον αγωνιστικό χώρο και να διώχνει οποία προσπάθεια των παικτών του Νίκου Γκούρα.

Οι απειλητικές φάσεις των Τουρμούσογλου, Σκανδάλη, Πετρίδη, Κωσταμένα πέρασαν εκτός εστίας του Χατζησάββα στο πρώτο ημίχρονο.

Η επανάληψη συνεχίστηκε στην ίδια ροή με την Θύελλα να δείχνει πιο επιθετική και να χάνει σωρεία ευκαιριών με αποκορύφωμα το δοκάρι με απευθείας φάουλ του Σκανδάλη στο 77ο λεπτό και το απευθείας τετ α τετ του Παππά στο 90+2 που έφυγε πάνω από τα δοκάρια.

Ενδεικτικό της πίεσης της ομάδας των Ιωαννίνων ήταν πως η πρώτη σημαντική ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους ήταν με τον Παπαδόπουλο στο 56ο λεπτό ενώ οι προσπάθειες των Κουνάβα.

Θύελλα Κατσικάς: Θεμελής, Πετρίδης, Μελιγγιώτης (86 Φίλιος) , Ντόντης, Βασιλάκης, Πότσης, Σκανδάλης, Κωσταμένας (59′ Γούλας), Τουρμούσογλου, Εμβραίζογλου ( 59 Μπλέτσας), Παππάς

Εορδαϊκός: Χατζησάββας, Κουνάβας, Ομπατιτς, Κοντογουλίδης (45′ Παπαδόπουλος), Παπαζήσης (86 Ιλιεφσκι), Νίκολλι (90+3 Τσαγκαλίδης) , Αιχμαλατίδης, Μπαλίτσας, Πούλιος, Παππάς, Παπανικόπουλος

Πηγή: Epirusgate

Pin It on Pinterest

Shares
Share This