Επιλογή Σελίδας

Του Μιχάλη Τσάγκα

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη (θα ακολουθήσει και 3η στα χαρτιά όμως με τον Μαγνησιακό) πέτυχε η Θύελλα Κατσικάς που επικράτησε αυτή τη φορά του Αστέρα Πετριτή με 1-0 στα πλαίσια της 26ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Ήταν μια νίκη που… εξαργύρωσε την προηγούμενη με την Αναγέννηση Άρτας, αλλά και ακόμα περισσότερο σημαντική καθώς ήταν επί ενός αντιπάλου που έχει τον ίδιο ακριβώς στόχο, δηλαδή την παραμονή. Έτσι με αυτό το σημερινό… εξάποντο κατάφερε να μειώσει την διαφορά από την ζώνη του μπαράζ σε τέσσερις βαθμούς και από την ζώνη παραμονής σε πέντε!

Η Θύελλα είχε ένα καλό πρώτο μέρος καθώς είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού . Παρ΄ όλα αυτά οι Κερκυραίαοι είχαν τις δύο πρώτες επισκέψεις στα αντίπαλα «καρέ»! Στο 11΄ ο Λούβρος δέχθηκε την μπάλα, έκανε το σουτ με την μπάλα να περνάει πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 14΄ ο Κρητικός αμαρκάριστος σούταρε με την μπάλα να περνάει άουτ! Στο 18΄ ο διαιτητής Φακής αρνήθηκε καθαρό πέναλτι σε χέρι του Ρουμελιώτη, ενώ στο 27΄ ευκαιρία για την Θύελλα με τον Παππά να συνδυάζεται ωραία με τον Εμβραίζογλου, ο τελευταίος να κάνει την σέντρα και η μπάλα να φεύγει άουτ. Στο 31΄ ήρθε το γκολ όταν ο Κωσταμένας εκτέλεσε κόρνερ και ο Βασιλάκης με κεφαλιά έκανε το 1-0! Ακολούθησαν δύο σουτ του Κωσταμένα και του Παππά που πέρασαν άουτ!
Στην επανάληψη ο Αστέρας προσπάθησε να αιφνιδιάσει και στο 47΄ ο Κοιλιάρας είχε ένα καλό σουτ που πέρασε άουτ.

Στο 50΄ ο Εμβραίζογλου από διαγώνια θέση δεξιά δεν κατάφερε να νικήσει τον Τζαφέτση ενώ στο 53΄ πάλι ο Κοιλιάρας για τον Αστέρα, έπιασε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε και πάλι άουτ. Στο 67΄ ο Πούλος έκανε σέντρα-σουτ με τον Παππά να μπλοκάρει, ενώ στο 76΄ο Γωγουβίτης έκανε την παράλληλη σέντρα, ο Στεργίου έπιασε το πλασέ με την μπάλα να περνάει άουτ! Στο 80΄ ευκαιρία για την Θύελλα με τον Κωσταμένα να εκτελεί κόρνερ, ο Πετρίδης να μην «πιάνει» καλά την κεφαλιά και η μπάλα να φεύγει άουτ! Στο 90΄ ο Στεργίου έπιασε ένα «χλιαρό» σουτ με τον Παππά να μπλοκάρει, ενώ στο 90+3΄ και πάλι ο Στεργίου, εκτέλεσε φάουλ δέκα μέτρα έξω από την περιοχή με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ! Έτσι η Θύελλα πήρε μια υπερπολύτιμη νίκη με τους παίκτες και τους φιλάθλους να πανηγυρίζουν μετά το τέλος του αγώνα. Τέλος απειλήθηκαν επεισόδια με τους παίκτες του Αστέρα και τους φιλάθλους με την αστυνομία και τους ψυχραιμότερους να αποτρέπουν τα χειρότερα!

Διαιτησία: Φακής (Ε.Π.Σ. Λάρισας), (Δρουδάκης, Τοπαλσάββας) (Ε.Π.Σ. Κοζάνης, Ε.Π.Σ. Λάρισας)

Θύελλα Κατσικάς: Παππάς Δ., Πετρίδης, Μελιγγιώτης, Ντόντης, Βασιλάκης, Παππάς Α. (86΄ Φίλιος), Πολυχρόνης, Τουρμούσογλου (75΄ Ρίζος), Κωσταμένας (81΄ Πάκος), Εμβραίζογλου (86΄ Καμπούρης)

Αστέρας Πετριτή: Τζαφετσης, Μεντής, Γωγουβίτης, Ρουμελιώτης, Γαρδικιώτης, Πούλος (83’ Σούκερας), Κρητικός, Κοιλιάρας, Γκασίδης, Γεωργακόπουλος (83΄Γκοΐκοβιτς), Λούβρος (65΄Γεωργοπάλης).

Πηγή: Sportsioannina

Pin It on Pinterest

Shares
Share This