Επιλογή Σελίδας

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Θωμάς Κυπαρίσσης, με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή μεταξύ άλλων του Άρη να μιλάει για την αναμέτρηση των Κιτρινόμαυρων με τον Παναιτωλικό με φόντο τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος που περιμένει ήδη ο Παναθηναϊκός.

Αρχικά ανέφερε: «Πρέπει να κάνει λίγο κράτει ο Άρης, υπάρχει και το δεύτερο παιχνίδι, παίχτηκε το πρώτο ημίχρονο με τον Άρη να έχει το προβάδισμα, αλλά ο Παναιτωλικός νομίζω ότι έχει αδικήσει τον εαυτό του στο πρωτάθλημα και νομίζω ότι θα μπορούσε να ήταν ψηλότερα. Το να υπάρχουν πανηγυρισμοί είναι το χειρότερο, ο Άρης έχει την ψυχολογία, τον κόσμο, το αβαντάζ του πρώτου αγώνα αλλά θέλει σωστή διαχείριση και είμαι αισιόδοξος για την πρόκριση της ομάδας στον τελικό».

Υπογραμμίζοντας: «Για τελικό θα έλεγα αν περάσει ότι είναι ένα παιχνίδι ενενήντα λεπτών, ο Άρης έχει δείξει ότι με τους υπόλοιπους τέσσερις τα παλεύει τα παιχνίδια και πρόκειται για ένα εντελώς αμφίρροπο παιχνίδι. Οι τελικοί είναι ξεχωριστά παιχνίδια στα οποία δεν χωράνε προγνωστικά, είναι αλλιώς. Αν με ρωτούσατε για πιθανότητες , θα έλεγα πως πρόκειται για κάτι μοιρασμένο, 50-50».

Pin It on Pinterest

Shares
Share This