Επιλογή Σελίδας

Συνεχίζει ο ΑΟ Υπάτου τα νικηφόρα αποτελέσματα, καθώς το απόγευμα της Κυριακής επιβλήθηκε με 3-0 του τοπικού Θησέα στην Αγριά και διατηρήθηκε στην πρώτη θέση του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής!

Η ομάδα του Γιώργου Αντωνόπουλου κατάφερε σε ένα κάκιστο αγωνιστικό χώρο να πάρει τη νίκη, κόντρα σε ένα αντίπαλο που τα έδωσε όλα στην προσπάθεια του να πάρει κάτι από το ματς. Ωστόσο, ο ΑΟ Υπάτου κατάφερε στο πρώτο τέταρτο του ματς να μην δώσει δικαιώματα, παρότι δέχθηκε πίεση και με ένα τρίλεπτο «φωτιά» να πάρει σημαντικό προβάδισμα για τη νίκη. Πιο συγκεκριμένα, ο Ματίας στο 30′ με σουτ έδωσε το προβάδισμα για την ομάδα του και τρία λεπτά αργότερα ο Σταγάκης με κεφαλιά σημείωσε το 2-0 για τους φιλοξενούμενους!

Στην επανάληψη, οι Βοιωτοί και πάλι με δράστη τον Σταγάκη στο 54′ έφτασαν στο 3-0 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα, παρότι ο Ποτουρίδης σε δύο περιπτώσεις (65′ και 75′) θα μπορούσε να ανεβάσει το δείκτη του σκορ!

Έτσι, ο ΑΟ Υπάτου παραμένει στην 1η πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με 42 βαθμούς τρεις περισσότερους από τον Ηρακλή Λάρισας που τον καταδιώκει, στην προσπάθεια που κάνει για να κατακτήσει το πρωτάθλημα και την είσοδο του στα μπαράζ ανόδου για τη Super League 2!

Κίτρινες: Κουτσιρίμπας, Μπόρας, Γκάγκας, Αλεξίου – Σταγάκης, Βέρτζος

Θησέας Αγριάς (Κόφφας): Κοντοστάθης, Μπόρας (77′ Μασούρας), Κουκούτης (69′ Λίτσος), Σπάθης, Γκάγκας, Αλεξίου, Κατσίγιαννης (46′ Σιώμος), Χατζησταμάτης (77′ Κουτσούκης), Καρατσόλης, Αλμασίδης, Τσιανάκας.

ΑΟ Υπάτου (Αντωνόπουλος): Βουτσελάς (61′ Γερογιάννης), Γλυνός, Σταγάκης, Ροκάι, Βέρτζος, Πέντα (69′ Νικολόπουλος), Ματίας, Γκούφας (61′ Νικλητσιώτης), Ποτουρίδης, Μπουντόπουλος (46′ Τσιάτρης), Ζήση (74′ Τζαβάρας).

Πηγή: Μικρή Λίγκα

Pin It on Pinterest

Shares
Share This