Επιλογή Σελίδας

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία της ΕΠΣ Πιερίας η συνέντευξη τύπου εν’ όψει του τελικού Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας μεταξύ του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου και της Ακαδημίας Πλαταμώνα.

Ο “οικοδεσπότης” Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣ Πιερίας Αστέριος Τόκας τους καλοσώρισε όλους και αφου συνεχάρηκε τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου για την άνοδο του στην Suepr League 2 αναφέρθηκε στην μεγάλη γιορτή του θεσμού του Κυπέλλου, ευχόμενος να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι με νικητή το Πιερικό ποδόσφαιρο.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του τελικού στην ηγεσία των 2 φιναλιστ είναι Πρόεδροι, Γυναίκες και έχει την δική του σημασία.

Έκανε επίσης έκκληση στον κόσμο της Πιερίας να δώσει το παρών του στον τελικό του Κυπέλλου.

Εν συνεχεία πήραν τον λόγο οι Πρόεδροι των ομάδων κυρία Γεωργία Κατσαλή της και κυρία Πηνελόπη Τσαουσίδου του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου που συνεχάρηκαν τις ομάδες για την παρουσία τους στον τελικό είπαν, ότι πρέπει να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι, χωρίς βία και να το δούμε σαν γιορτή ποδοσφαίρου.

Πήραν τον λόγο εν συνεχεία οι προπονητές των ομάδων, ο Μπάμπης Μπίντας(άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Κωνσταντινίδη) και ο Βαγγέλης Μόρας που όπως είπαν πιστεύουν ότι θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι μακριά απο κάθε ίχνος βίας και φυσικά όπως είπαν θέλουν ο καθένας απο την πλευρά του να σηκώσουν το τρόπαιο του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας.

Ακολούθησαν οι δυο αρχηγοί των 2 ομάδων, ο Ταντής για την Ακαδημία Πλαταμώνα και ο Κόλα του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου που συνεχάρηκαν απο την πλευρά τους τις ομάδες και που έφτασαν στον τελικό δίνοντας την υπόσχεση ότι ο κόσμος θα απολαύσει το παιχνίδι με τους παίκτες των 2 ομάδων να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους προκειμένου να σηκώσουν την κούπα.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This