Επιλογή Σελίδας

Χέρι-χέρι προχωράνε Αναγέννηση Καρδίτσας και ΑΕ Καρίτσας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν στην κορυφή της βαθμολογίας του 3ου ομίλου, με 29 βαθμούς. Καρδιτσιώτες και Καριτσιώτες έχουν 11 νίκες και 2 ισοπαλίες και πιθανότατα η “μάχη” της πρώτης θέσης να κριθεί στον μεταξύ τους αγώνα, την Κυριακή στο “Πύρρος Δήμας” του Λιτοχώρου. Βέβαια, μεσολαβούν οι αυριανές “δοκιμασίες”, της Αναγέννησης Καρδίτσας, εντός έδρας με Ερμή Αμυνταίου και της ΑΕ Καρίτσας με τον ΠΟ Ελασσόνας, εκτός έδρας ενώ στο φινάλε του πρωταθλήματος η Αναγέννηση Καρδίτσας θα υποδεχθεί τον Ηρακλή Λάρισας ενώ η ΑΕ Καρίτσας θα παίξει εκτός έδρας με τον Αετό Μακρυχωρίου.

Το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία το έχει αυτή τη στιγμή η Αναγέννηση Καρδίτσας, η οποία έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων με 31 γκολ υπέρ και 4 γκολ κατά (+27) ενώ η ομάδα της Πιερίας έχει πετύχει 23 γκολ και έχει δεχθεί 3 (+20).

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε ενδεχόμενη ισοβαθμία των δυο ομάδων στο τέλος του πρωταθλήματος, δεν προσμετράται το μεταξύ τους αποτέλεσμα, αλλά κριτήρια είναι η διαφορά τερμάτων και εν συνεχεία η καλύτερη επίθεση.

Έτσι, γίνεται αντιληπτό πως η ΑΕ Καρίτσας θα πρέπει να κερδίσει τους Καρδιτσιώτες γιατί σε περίπτωση ισοπαλίας, το πάνω χέρι θα το έχουν και πάλι οι Θεσσαλοί. Μάλιστα, αν η ΑΕ Καρίτσας πάρει το “τρίποντο” κόντρα στην ομάδα της Καρδίτσας, στα άλλα δύο παιχνίδια θα χρειάζεται μία νίκη και μία ισοπαλία για να τερματίσει πρώτη ενώ αν έχει μια νίκη και μια ήττα, η πρωτιά θα κριθεί στη συνολική διαφορά τερμάτων!

Οι Καρδιτσιώτες από τη στιγμή της επανέναρξης του πρωταθλήματος μετρούν 9 συνεχόμενες νίκες με 25-1 γκολ ενώ η ΑΕ Καρίτσας “σκόνταψε” στο τοπικό ντέρμπι με τον Δία Δίου (0-0), κερδίζοντας τα υπόλοιπα 8 παιχνίδια (16-1 γκολ).

Το υπόλοιπο πρόγραμμα για τους δύο “μονομάχους”
1. Αναγέννηση Καρδίτσας 29 βαθμοί, 31-4 γκολ
2. ΑΕ Καρίτσας 29 βαθμού, 23-3 γκολ

13η αγωνιστική
Τετάρτη 26 Μαΐου
ΠΟ Ελασσόνας – ΑΕ Καρίτσας
Αναγέννηση Καρδίτσας – Ερμής Αμυνταίου

14η αγωνιστική
Κυριακή 30 Μαΐου
ΑΕ Καρίτσας – Αναγέννηση Καρδίτσας

15η αγωνιστική
Κυριακή 6 Ιουνίου
Αναγέννηση Καρδίτσας – Ηρακλής Λάρισας
Αετός Μακρυχωρίου – ΑΕ Καρίτσας

Pin It on Pinterest

Shares
Share This