Επιλογή Σελίδας

Πανέτοιμος και πάνοπλος για τη σπουδαία αυριανή πρόκληση είναι ο ΓΑΣ Σβορώνου ο οποίος φιλοξενεί το μεσημέρι της Τετάρτης (31/1 -14:30) τον Πιερικό στο «Λάζαρος Ξανθόπουλος» στη μεγάλη ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου ΕΠΣ Πιερίας.

Πρόκειται αναμφίβολα για ένα από τα κομβικότερα παιχνίδια της σεζόν καθώς η ομάδα μας πέρα από το πρωτάθλημα επιθυμεί να φτάσει μέχρι το τέλος της διαδρομής και του κυπέλλου απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει τον ίδιο στόχο, με το διακύβευμα όπως είναι φυσικό να είναι πολύ υψηλό.

Η ξαφνική παραίτηση του Γιώργου Καμπερίδη από την τεχνική ηγεσία προκάλεσε μία στιγμιαία «παγωμάρα» στις τάξεις της ομάδας, ωστόσο η διοίκηση κινήθηκε αστραπιαία και έδωσε τα «κλειδιά» σε έναν άνθρωπο που υπήρχε στον οργανισμό, τον Δημήτρη Παυλίδη ο οποίος θα επωμιστεί πλέον το διπλό φορτίο της καθοδήγησης της πρώτης αλλά και της δεύτερης ομάδας του ΓΑΣ. Ο 36χρονος τεχνικός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών καθώς πέρα από τους μακροχρόνια τραυματίες Λαγδάρη και Δημητρίου, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στη διάθεσή του.  

Αναλυτικά η αποστολή του ΓΑΣ Σβορώνου: Βούλγαρης, Δεμηρτζόγλου, Δημηνάς, Δρόσος, Ζωγράφος, Ίτσιος, Καραγκούνης, Κοντοθανάσης, Κούζας, Κυπαρίσσης, Κυρτέγος, Κωτσιόπουλος, Λάμπογλου, Μυστρίδης, Ξυδούς, Πάνος, Τρούμπαλος, Φυτόπουλος, Χαρτσιάς, Χατζής. 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This