Επιλογή Σελίδας

Με στόχο να αφήσει πίσω την κακή παρένθεση της προηγούμενης Κυριακής παρατάσσεται αύριο ο ΓΑΣ Σβορώνου φιλοξενώντας στο «Λάζαρος Ξανθόπουλος» τον Αστέρα Σταυρού (11/2 – 15:00) στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα μας προέρχεται από την ήττα με 1-0 στα Τρίκαλα, μία ήττα που ήρθε μετά από τέσσερις ολόκληρους μήνες για το «κιτρινόμαυρο» σύνολο σε ένα παιχνίδι που οι ποδοσφαιριστές μας έδειξαν εμφανή σημάδια κόπωσης.

Παρόλα αυτά τίποτα δεν άλλαξε στον βαθμολογικό πίνακα με τον ΓΑΣ να παραμένει στο +2 από τη δεύτερη θέση και να επιθυμεί αύριο να κάνει ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα προς το στόχο του κόντρα σε έναν αξιόλογο αντίπαλο που αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη της σεζόν αφού βρίσκεται μόλις πέντε βαθμούς πίσω από την ομάδα μας.

Ο Δημήτρης Παυλίδης δε μπορεί να υπολογίζει για το συγκεκριμένο παιχνίδι στον Δημήτρη Δημηνά ο οποίος ταλαιπωρείται από θλάση. Εκτός παραμένει πάντα και ο μακροχρόνια τραυματίας Βασίλης Λαγδάρης.

Αναλυτικά η αποστολή του ΓΑΣ Σβορώνου: Βύρος, Δεμηρτζόγλου, Δημητρίου, Δρόσος, Ζωγράφος, Καραγκούνης, Κοντοθανάσης, Κούζας, Κυπαρίσσης, Κυρτέγος, Κωτσιόπουλος, Λάμπογλου, Μυστρίδης, Ξυδούς, Παπαδόπουλος, Τρούμπαλος, Τσιρώνης, Φυτόπουλος, Χαρτσιάς, Χατζής.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This