Επιλογή Σελίδας

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣ Πιερίας θέλει να κάνει το μεσημέρι της Τετάρτης (24/1 – 15:00) ο ΓΑΣ Σβορώνου ο οποίος φιλοξενείται από τον Πιερικό στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης στο πρώτο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης του θεσμού.

Αναμφίβολα πρόκειται για το πιο ενδιαφέρον ζευγάρωμα της φάσης των «8», ένα σπουδαίο τοπικό ντέρμπι ανάμεσα σε δύο αντιπάλους που έχουν πολύ μεγάλα όνειρα και βλέψεις για τη φετινή σεζόν, με την ομάδα μας να στοχεύει στην αυριανή αναμέτρηση να πάρει τη νίκη που θα της ανοίξει το δρόμο της πρόκρισης.

Η ψυχολογία στις τάξεις των «κιτρινόμαυρων» βρίσκεται στο ζενίθ μετά την πρωταθληματική ανατροπή που έκανε ο ΓΑΣ μέσα στην Κέρκυρα κόντρα στον Αστέρα Πετριτή, με τον Γιώργο Καμπερίδη να τονίζει στην προηγούμενη συνέντευξη Τύπου πως η ομάδα του θα δώσει τα πάντα για να πετύχει το νταμπλ.

Ο τεχνικός του ΓΑΣ καλείται να διαχειριστεί την απουσία ενός κομβικότατου ποδοσφαιριστή, αυτή του Ραφαήλ Μυστρίδη ο οποίος είναι τιμωρημένος έχοντας αποβληθεί στο ματς της Κυριακής, ενώ αμφίβολος είναι και ο Χρήστος Βούλγαρης έχοντας αντιμετωπίσει ίωση τις προηγούμενες ημέρες.

Παραμένουν σταθερά στα «πιτς» οι μακροχρόνιοι τραυματίες Λαγδάρης, Μακράκης και Δημητρίου.

Αναλυτικά η αποστολή του ΓΑΣ Σβορώνου:

Βούλγαρης, Βύρος, Δεμηρτζόγλου, Δημηνάς, Ζωγράφος, Ίτσιος, Καραγκούνης, Κοντοθανάσης, Κούζας, Κυπαρίσσης, Κυρτέγος, Κωτσιόπουλος, Λάμπογλου, Ξυδούς, Πάνος, Παπαδόπουλος, Τρούμπαλος, Φυτόπουλος, Χανδόλιας, Χαρτσιάς, Χατζής.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This