Επιλογή Σελίδας

Την Κυριακή 6 Ιουνίου, στις 17:00, στο Δημοτικό Γήπεδο Μακρυχωρίου, η AE Καρίτσας θα αντιμετωπίσει, εκτός έδρας, τον Αετό Μακρυχωρίου, στα πλαίσια της 15ης και τελευταίας αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Η ομάδα του Απόστολου Στύλου, μετά το ατυχές αποτέλεσμα με την Αναγέννηση Καρδίτσας, θα τερματίσει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, καθώς μόνο μαθηματικές είναι οι πιθανότητες για την κατάληψη της πρώτης θέσης. Ωστόσο, οι παίκτες της θα αγωνιστούν με μοναδικό σκοπό τους τρεις βαθμούς για να ολοκληρώσουν νικηφόρα τη φετινή αγωνιστική χρονιά.

Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο υποβλήθηκαν στα προβλεπόμενα, από το υγειονομικό πρωτόκολλο, rapid tests, με αρνητικό αποτέλεσμα για όλους.

Όλοι οι παίκτες θα είναι στη διάθεση του προπονητή. Οι ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή της ομάδας είναι οι: Γαλάνης, Ζωγράφος, Πατρής, Λαγδάρης, Κωτσιόπουλος, Δεληγιάννης, Τροΐρης, Καραγκούνης, Παπαγεωργίου, Παλαιοπάνος, Δημητρουλόπουλος, Μυρτολλάρι, Ηλιόπουλος, Ζαφειρίδης, Καλαιτζής, Λαμπίρης, Κυρτέγος, Γκίκα, Παπαϊωάννου, Τόλιος, Κυπαρίσσης, Αλεξίου και Χασιώτης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This