Επιλογή Σελίδας

‘Ενας νέος άνθρωπος, ο επιχειρηματίας Νίκος Σταματίδης με μεγάλη διάθεση προσφοράς, οραματιστής, δυναμικός, αποφασιστικός και σίγουρα φιλόδοξος είναι ο Πρόεδρος της ιστορικής Αναγέννησης Σφενδάμης, που το περασμένο καλοκαίρι “αναγεννήθηκε” μέσα από τις… “στάχτες” της και επανεμφανίστηκε στο ποδοσφαιρικό πιερικό στερέωμα.

Είναι δε πανέτοιμη να γράψει νέες χρυσές σελίδες Δόξας, όπως έπραξε στο παρελθόν της.

Η ομάδα στην πλούσια διαδρομή της είτε … “έβγαλε”, είτε φόρεσαν τη φανέλα της σπουδαίοι ποδοσφαιριστές όπως: ο Νίκος Πανταζής, ο Τάκης Λύτρας, ο Στάθης Παρουσιάδης, ο Νίκος Μαγκλάρας, ο Χρήστος Ηλιόπουλος, ο Νίκος Μπαμπέτας, ο Χρήστος Τσιρακίδης, ο Βίλλυς Κεσίδης, ο Μάκης Χαραλαμπιδης, οι αφοι Συμεωνίδη Ηλίας και Αντώνης, ο Παναγιώτης Κοπτερίδης, ο Γιάννης Ζεπίδης, ο Λάζος Βασιλειάδης, ο Γιώργος Χαλκιδης, ο Παντελής Ηλβανίδης, ο Στέργιος Ρίζος, ο Ισαάκ Μπουρουτζόγλου, μετέπειτα κορυφαίος Διαιτητής στην Α’ Εθνική κατηγορία, ο Ιορδάνης Κουντούρης και οι γιοί του Κλεόδημος και Λευτέρης, οι αφοί Παπαδόπουλοι Γιάννης και Κυριάκος (επίσης αξιόλογος Διαιτητής στη συνέχεια – σφύριξε μέχρι τη Β’ Εθνική), ο Δαυίδ Κοσμίδης, ο Σπύρος Μακράκης και άλλοι, που ίσως μου διαφεύγουν τώρα τα ονόματά τους.

Ο νέος Πρόεδρος από την πρώτη στιγμή, που ηγείται τις τύχες του συλλόγου, μαζί με τους συνεργάτες του απέδειξε ότι θέλει την Αναγέννηση πρωταγωνίστρια και γιαυτό τον λόγο δε φείδεται οικονομικών θυσιών.

Στο πρωτάθλημα της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας (μετείχαν 17 ομάδες), που πρόσφατα πέρασε στην ιστορία η Σφενδάμη κατετάγη 7η, παίζοντας αγώνες κατάταξης και δεν μπόρεσε να μπει στα πλέι οφ ανόδου για τη Β’ κατηγορία.

Όμως το πρώτο δείγμα ήταν.   θετικό πέρα για πέρα και έπεται η συνέχεια που αναμένεται αναμφίβολα πολύ ανώτερη, αφού ο… πήχης θα τοποθετηθεί πολύ πιό ψηλά τη καινούργια χρονιά.

Τέτοιοι άνθρωποι σαν τον Νίκο έχει ανάγκη το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο της ΕΠΣ Πιερίας, εμείς να του ευχηθούμε τα καλύτερα και η Αναγέννηση να φτάσει εκεί, που την ονειρεύεται!

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα και γένι

Στη φωτογραφία ο Πρόεδρος της Αναγέννησης Σφενδάμης, Νίκος Σταματίδης, παρακολουθεί τον τελευταίο αγώνα των πλέι οφ Αιγινιακός – ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2012.

Υ.Γ. Πρόεδρε ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται, σίγουρα καταλαβαίνεις… τι εννοώ!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This