Επιλογή Σελίδας

Ακόμα περισσότερο έδαφος στον βαθμολογικό πίνακα του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής έχασε ο Πιερικός, ο οποίος στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής έμεινε στο 0-0 με τη Ζάκυνθο στον αγώνα που διεξήχθη στο νησί του Ιονίου.

Μάλιστα, η ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη θα πρέπει να αισθάνεται και ευχαριστημένη με τον βαθμό, δεδομένου του γεγονότος ότι οι Ζακυνθινοί είχαν δυο δοκάρια, με τους Ρίβας στο 35′ και Τσιμέλι στο 72′.

Ο Πιερικός αν εξαιρεθεί το “τρίποντο” στα “χαρτιά” επί του Μαγνησιακού, αγνοεί τη νίκη στο 2024 σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Οι Κατερινιώτες έφτασαν τους 38 βαθμούς και πλέον βρίσκονται μόνοι στην 5η θέση της βαθμολογίας, βλέποντας τις προπορευόμενες ομάδες όλο και να απομακρύνονται…

Την ερχόμενη Κυριακή, ο Πιερικός υποδέχεται την Καστοριά στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής ενώ την Τετάρτη είναι προγραμματισμένη το 2ο παιχνίδι με τον ΓΑΣ Σβορώνου για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου ΕΠΣ Πιερίας, στη ρεβάνς του 1-1.

Το “φιλμ” του αγώνα
4′ Σουτ το Μούστα από το ύψος του πέναλτι, έπειτα από εκτέλεση φάουλ των γηπεδούχων, έδιωξε σε κόρνερ ο Μπαλάφας.
6′ Μετά από εκτέλεση φάουλ του Νικολακόπουλου ο Λιβέρης έπιασε την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα πάνω από την εστία του Μπαλάφα.
15′ Εκτέλεση φάουλ του Μαλαμούλη, μπλόκαρε ο Μπαλάφας.
28′ Σουτ του Μαλαμούλη, δεν προβληματίστηκε ο Μπαλάφας.
35′ Ο Ρίβας έπιασε το κοντινό σουτ στέλνοντας τη μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι του Πιερικού.
44′ Μετά από χτύπημα κόρνερ του Κατσιαμήτα ο Μακρίδης στο πρώτο δοκάρι έκανε την προβολή στέλνοντας τη μπάλα μόλις άουτ.
56′ Έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Οικονομίκου ο Δεληγιάννης πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας στέλνοντας την άουτ.
66′ Επικίνδυνη φάση για τη Ζάκυνθο όταν ο Λιβέρης έβγαλε πάσα στον Τσιμέλι, αυτός τροφοδότησε τον Γουσέτη που από κοντά δε μπόρεσε να ενεργήσει σωστά απέναντι από τον Μπαλάφα, συνεπεία της πίεσης των παικτών του Πιερικού.
70′ Καλό σουτ του Χατζηστάμου, έφυγε άουτ.
72′ Ο Τσιμέλι εκμεταλλεύτηκε κακή συνεννόηση στην άμυνα του Πιερικού και από δεξιά, έχοντας δεχθεί την πάσα από τον Λιβέρη, μπήκε στην περιοχή και έκανε το διαγώνιο σουτ στέλνοντας τη μπάλα στο δεξί δοκάρι του Μπαλάφα.
82′ Ο Ματσούκας με τακουνάκι προσπάθησε να βγάλει τον Καλαϊτζή τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά ο Δήμας πρόλαβε και απομάκρυνε.
90′ Σε φάση διαρκείας στα καρέ του Πιερικού ο Τσουκαλάς από το σημείο του πέναλτι έκανε το σουτ που όμως ήταν αδύναμο και το μπλόκαρε ο Μπαλάφας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πετρόπουλος με βοηθούς τους Ανδριανό και Σωτηρόπουλο, της ΕΠΣ Αχαΐας.

Κίτρινες κάρτες είδαν ο Νικολακόπουλος (11′) της Ζακύνθου και οι Κατσιαμήτας (27′), Ματσούκας (74′), Μαυρίδης (88′) και Καλαϊτζής (90′) του Πιερικού.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ζάκυνθος (Στάθης Καραμαλίκης): Δήμας, Μαλαμούλης, Λιβέρης, Μούστα, Σούρμπης (73′ λ.τ. Τσουκαλάς), Τσιμέλι, Ρίβας (56′ Γουσέτης), Νικολακόπουλος, Αγκαράϊ, Χατζηστάμου (85′ Κακολύρης), Νικολίτσας.
Στον πάγκο: Nτούκας, Φυτόπουλος, Ραγιάς, Τζατζανάς, Τσίγκληρας, Στύλλα
Πιερικός (Νίκος Θεοδοσιάδης): Μπαλάφας, Μυρωτής, Χατζηκωνσταντίνου, Μακρίδης, Δεληγιάννης, Μαυρίδης (90’+1′ Κούλαλης), Οικονομίκος (57′ Ματζαλλάκου – 86′ Καρατάσιος), Ιρινιμπαμπάζι, Καλαϊτζής, Κατσιαμήτας (57′ Ματσούκας), Κωνσταντινίδης Δ. (57′ Κατσαβάκης).
Στον πάγκο: Μπίντσης, Στραβογιάννης, Φράγκος, Χατζηπουργάνης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This