Επιλογή Σελίδας

Ο Γιώργος Κουνάβας που είχε μπει σαν αλλαγή στο 85ο με δυνατό σουτ 3 λεπτά μετά χάρισε ένα βαθμό «χρυσάφι» στον Εορδαϊκό στην έδρα της Ζακύνθου που πλέον με 2 παιχνίδια στην έδρα του (2 τελικούς) δικαιούται να ελπίζει ότι θα παραμείνει στην κατηγορία.

 Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι με τους γηπεδούχους που αν και σωμένοι δεν παρουσιάστηκαν καθόλου αδιάφοροι και διεκδίκησαν τη νίκη απέναντι σε ένα ψυχωμένο Εορδαϊκό που τα έδωσε όλα και τελικά δικαιώθηκε έχοντας σε κάποιες φάσεις και τη τύχη με το μέρος αλλά όπως ξέρουμε η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς.

Να σημειώσουμε πως από ένα σημείο και μετά το παιχνίδι έγινε “ροντέο” και μπορούσε να καταλήξει και στους 2 αλλά τελικά το Χ ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

 Φυσικά δεν είναι ώρα για πανηγύρια αφού την Τετάρτη ακολουθεί η Καστοριά σε ένα παιχνίδι όπου ο κόσμος της Πτολεμαΐδας πρέπει να δώσει βροντερό παρών και να ωθήσει την ομάδα στο τρίποντο που ίσως σημάνει και σωτηρία.

 Φάσεις – γκολ

Μόλις στο 1ο λεπτό σουτ του Λιβέρη απέκρουσε ο Χατζησάββας και στο 10ο σουτ του Νικολακόπουλου έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Πιρίτζαους  ενώ 4 λεπτά μετά κεφαλιά του ίδιου παίκτη μετά από κόρνερ του Λιβέρη η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω.

Στο 24ο ο Παπανικόπουλος μπήκε επικίνδυνα στη περιοχή αλλά τη τελευταία στιγμή πρόλαβε και έκοψε ο Μούστα.

Στο 35ο εκτέλεση φάουλ του Νικολακόπουλου, προσπάθησαν να απομακρύνουν οι αμυντικοί του Εορδαίκού, η μπάλα στρώθηκε Τζατζανά. ο οποίος με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ για την ομάδα τη Ζακύνθου.

Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Γουσέτης βγήκε στην αντεπίθεση, η μπάλα πήγε στον Χατζηστάμου ο οποίος με πλασέ έστειλε την μπάλα άουτ με μια Ζάκυνθο να κάνει το καλύτερο πρώτο ημίχρονο σε όλη τη χρονιά μέχρι τώρα.

Με το ξεκίνημα το β΄ μέρους σπουδαία στιγμή για τον Εορδαϊκό αλλά ο Παπαδόπουλος προτίμησε να ολοκληρώσει μόνος τη προσπάθεια αντί να δώσει στον Ιλιέφσκι που ήταν μόνος απέναντι στον Δήμα.

Στο 52ο σπουδαία  ευκαιρία για την Ζάκυνθο με τον Τσίγκρηλα ο οποίος βρέθηκε μόνος απέναντι στον Χατζησάββα αλλά αστόχησε με την μπάλα να περνάει άουτ!

Στο 57ο νέα ευκαιρία για τον Εορδαϊκό να φέρει το παιχνίδι στα ίσια αλλά την προβολή του Μπαλίτσα απέκρουσε σωτήρια ο Δήμας και στο 64ο γέμισμα στην περιοχή της Ζακύνθου, ο Παππάς έκανε την προβολή, η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 69ο ο Τσιμέλι έκανε το πλασέ αλλά ο Χατζησάββας απέκρουσε σωτήρια.

Στο 88ο ήρθε η ισοφάριση για τον Εορδαϊκό με ένα γκολ που ίσως αποδειχθεί «χρυσό» με τον Κουνάβα που είχε μπει λίγο πριν ως αλλαγή με δυνατό σουτ να κάνει το 1-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Στο 93ο απίστευτη ευκαιρία για τους γηπεδούχους Ο Τσιμέλι σούταρε η μπάλα πήρε πορεία στα δίχτυα και ο Πιρίτζαους έσωσε τον Εορδαϊκό από βέβαιο γκολ και χάρισε το βαθμό στην ομάδα του που ίσως είναι όλη η χρονιά.

Διαιτητής: Τσαμούρης (Σ.Δ. Μεσσηνίας)

Βοηθοί: Τσάγκας (Σ.Δ. Καστοριάς) – Καραμπέτσος (Σ.Δ. Μεσσηνίας)

Κίτρινες είδαν οι Λιβέρης, Μπαλίτσας,

 ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Στάθης Καραμαλίκης): Δήμας, Λιβέρης, Μούστα, Σούρμπης (87ο Στύλα), Γουσέτης (87ο Νικολίτσας), Τσουκαλάς (75ο Κακολύρης), Τσιμέλι, Νικολακόπουλος, Χατζηστάμου (70ο Ντούκας), Τζατζανάς, Τσίγκρηλας

ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ (Νίκος Κατακαλίδης): Χατζησάββας, Στεργιόπουλος, Κοντογουλίδης (85ο Κουνάβας), Πιρίτζαους, Παπάς, Μπαλίτσας (85ο Γροσδάνης), Πούλιος (75ο Αιχμαλωτίδης),  Παπαδόπουλος (63ο Παπαζήσης), Παπανικόπουλος, Νίκολι, Ιλιέφσκι (63ο Τσαγκαλίδης),

Πηγή: e-ptolemeos

Pin It on Pinterest

Shares
Share This