Επιλογή Σελίδας

Με 6-0 συνέτριψε τον Βατανιακό η Ζάκυνθος, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, το πρωί της Κυριακής, στο Δημοτικό Στάδιο Ζακύνθου.

Απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο η ομάδα του Γιώργου Ποτουρίδη είχε εξ αρχής πολύ δύσκολο έργο, αν αναλογιστεί κανείς πως ταξίδεψε όλη τη νύχτα, με μόλις 13 ποδοσφαιριστές και χωρίς τερματοφύλακα, τιμώντας την ιστορία της.

Τα γκολ για του νησιώτες πέτυχαν ο Χαντζαρίδης με αυτογκόλ στο 10′, ο Τσιμέλι με κεφαλιά μετά από σέντρα του Τζατζανά στο 23′, ο Ρίβας με σουτ έπειτα συνδυασμό με τον Τσιμέλι στο 38′, ο Γουσέτης με δυνατό σουτ στο 43′, ο Τσουκαλάς με σουτ στο 55′ και ο Στύλλας με πλασέ στο 77′.

Έτσι, ο Βατανιακός έμεινε στους 31 βαθμούς και κατετάγη 16ος ενώ οι Ζακυνθινοί έφτασαν τους 58 βαθμούς, τερματίζοντας στην 4η θέση.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ζήκος με βοηθούς τους Γαλάνη και Μπαλαρούτσο, της ΕΠΣ Αχαΐας.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΠΣ Ζάκυνθος (Παναγιώτης Γουσέτης): Δήμας, Μούστα, Τσίγκρηλας, Τζατζανάς, Νικολίτσας, Νικολακόπουλος, Ρίβας (46′ Κακολύρης Αν.), Τσουκαλάς (57′ Μπιάζης), Γουσέτης (60′ Στύλλα), Σούρμπης (46′ Ντούκας), Τσιμέλι (55′ Γιατράς)

Βατανιακός (Γιώργος Ποτουρίδης): Ανανιάδης Χ., Μάλα, Ραπτόπουλος, Χαντζαρίδης, Γκαράτζιας, Δημητρίου, Μιχαηλίδης, Μαργαρίτης, Ανανιάδης Δ., Ντόσης (73′ Φωκαΐδης), Δερμίσης (46′ Μυρτολλάρι).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This