Επιλογή Σελίδας

Την “καταδίωξη” του πρωτοπόρου ΓΑΣ Σβορώνου συνεχίζει ο Πιερικός που κέρδισε εύκολα με 4-0 τον Αστέρα Πετριτή, σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης, για την 10η αγωνιστική του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου έφτασε στην επικράτηση χάρη σε γκολ του Γιαλαμίδη με κεφαλιά στο 12′, αυτογκόλ στο 20′, με πέναλτι του Μπαλογιάννη στο 53′ και με σουτ του Κωνσταντινίδη στο 78′.

Ο Πιερικός μπήκε από την αρχή πολύ δυνατά στο παιχνίδι και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην ομάδα της Κέρκυρας που μοιραία… παραδόθηκε στις… ορέξεις των Κατερινιωτών.

Οι γηπεδούχοι πέρα από τα τέσσερα γκολ δημιούργησαν και έχασαν κι άλλες ευκαιρίες για ακόμη μεγαλύτερο σκορ ενώ παράλληλα ελάχιστες στιγμές κινδύνεψαν στην άμυνα.

Ο Πιερικός έφτασε τους 21 βαθμούς και παρέμεινε στο -2 από τον Σβορώνο, ενώ ισόβαθμη της ομάδας της Κατερίνης είναι η Νέα Αρτάκη.

Ο Αστέρας έμεινε στους 12 βαθμούς και υποχώρησε στην 11η θέση του πίνακα.

Την ερχόμενη Κυριακή ο Πιερικός “δοκιμάζεται” στην έδρα του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου ενώ ο Αστέρας Πετριτή θα πάρει τρεις ξεκούραστους βαθμούς καθώς βάσει προγράμματος θα αντιμετώπιζε τον Μαγνησιακό που αποσύρθηκε από τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Το “φιλμ” του αγώνα
2′ Σέντρα Κωνσταντινίδη, σε καλή θέση ο Καλαϊτζής, κακό τελείωμα.
3′ Δυνατό σουτ Καλαϊτζη, η μπάλα κατέληξε κόρνερ αφού χτύπησε σε σώματα παικτών του Αστέρα.
12′ ΓΚΟΛ! 1-0: Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κατσαβάκη από δεξιά, ο Γιαλαμίδης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.
13′ Ο Καλαϊτζής πήρε τη μπάλα από τον Κατσαβάκη και βγήκε τετ α τετ με τον Θεοδωρόπουλο αλλά το σουτ που επιχείρησε πήγε πάνω στον πορτιέρε των Κερκυραίων, που μπλόκαρε.
19′ Δυνατό σουτ του Μίγγου από τη γραμμή της περιοχής, έδιωξε σε κόρνερ ο Θεοδωρόπουλος.
20′ ΓΚΟΛ! 2-0: Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπαλογιάννη από αριστερά, οι αμυντικοί και ο τερματοφύλακας του Αστέρα Πετριτή δεν υπολόγισαν σωστά την πορεία της μπάλας με αποτέλεσμα και υπό την πίεση του Γιαλαμίδη να την προωθήσει στα δίχτυα παίκτης των φιλοξενούμενων.
22′ Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κατσαβάκη από δεξιά, ο Γιαλαμίδης με κεφαλιά “άγγιξε” το γκολ, αλλά ο Θεοδωρόπουλος απέκρουσε σε κόρνερ.
27′ Ο Βλαχόπουλος από καλή θέση δε μπόρεσε να πλασάρει τον Μπίντση, στην πρώτη επίσκεψη των φιλοξενούμενων στα καρέ του Πιερικού.
30′ Ο Ματζαλλάκου δέχτηκε την πάσα από τον Οικονομόπουλο και έκανε δυνατό σουτ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, το οποίο έφυγε άουτ.
34′ Σουτ του Μπλέτσα, η μπάλα έφυγε άουτ.
45′ Σουτ του Μίγγου από δεξιά, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικούς και κατέληξε κόρνερ. Μετά την εκτέλεση του κόρνερ, ο Γιαλαμίδης έπιασε την κεφαλιά που έφυγε άουτ.

53′ ΓΚΟΛ! 3-0: Ο Μπαλογιάννης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 για τον Πιερικό. Το πέναλτι υποδείχθηκε σε ανατροπή του Μίγγου μέσα στη μεγάλη περιοχή των νησιωτών.
60′ Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κατσαβάκη, ο Μίγγος στο δεύτερο δοκάρι έπιασε το σουτ αλλά ο Θεοδωρόπουλος απέκρουσε, ο Γιαλαμίδης πήρε το ριμπάουντ και επιχείρησε νέο σουτ που μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Αστέρα.
71′ Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κοιλιάρα από δεξιά, ο Ρουμελιώτης στο δεύτερο δοκάρι έκανε το σουτ, ο Δεληγιάννης με προβολή έκοψε τη μπάλα και την έστειλε στην αγκαλιά του Μπίντση.
78′ ΓΚΟΛ! 4-0: Ο Οικονομίκος βρήξε έξοχα τον Κωνσταντινίδη στο δεξί δοκάρι κι αυτός με διαγώνιο σουτ έκανε το 4-0.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ρηγοπουλος με βοηθους τους Μουρατιδη και Μητρόπουλο, της ΕΠΣ Ημαθίας.

Κίτρινες κάρτες είδαν οι Κ. Στεργίου (38′), Π. Στεργίου (67′) και Κρητικός (88′).

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πιερικός (Σάκης Παπαβασιλείου): Μπίντσης, Κωνσταντινίδης, Οικονομόπουλος (72′ Κατσιαμήτας), Γιαλαμίδης, Μπλέτσας (80′ Μυρωτής), Καλαϊτζής, Δεληγιάννης, Μίγγος (72′ Οικονομίκος), Κατσαβάκης, Μπαλογιάννης (80′ Φασίδης), Ματζαλλάκου (85′ Στραβογιάννης).
Στον πάγκο: Μακρίδης, Τσακνάκης, Στόιος, Καρατάσιος.
Αστέρας Πετριτή (Γιάννης Σφακανάκης): Θεοδωρόπουλος, Κοντομίχης, Γωγουβίτης, Ρουμελιώτης, Γκασίδης, Κρητικός, Κοιλιάρας (85′ Βερονίκης), Στεργίου Κ. (67′ Λούβρος), Γεωργακόπουλος (85′ Θηραίος), Στεργίου Π. (67′ Λέσσης), Βλαχόπουλος (46′ Τσιάβος).
Στον πάγκο: Τζαφέστας, Μαρίτσας, Γεωργοπάλης, Σούκερας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This