Επιλογή Σελίδας

Ο Γιάννης Κανταρτζής, ο οποίος αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν με τη φανέλα του Πιερικού, είπε το δικό του ευχαριστώ μέσω επιστολής, σε όλους όσους στάθηκαν δίπλα στον ίδιο και στην ομάδα κατά τη διάρκεια της παραμονής του στον Σύλλογο:

“Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου και τους 5 προπονητές που συνεργάστηκα φέτος στην ομάδα του Πιερικού, σε μια δύσκολη χρονιά που βγήκε εις πέρας και τους δύο ανθρώπους που ήταν δίπλα στην ομάδα καθημερινά και πραγματικά χωρίς εκείνους θα γινόταν πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα. Ο λόγος για τον Μιχάλη Βασιλειάδη και φυσικά τον Βασίλη Τσακιρίδη.

Επίσης, άνθρωποι που αγαπάνε και πονάνε πολύ την ομάδα και είναι πάντα εκεί στην κεντρική κερκίδα, να βλέπουν και να φωνάζουν για την ομάδα της πόλης τους και βοηθάνε με κάθε τρόπο ακόμα και με οικονομικό αλλά ποτέ δεν τους ένοιαζε η προβολή τους, γι αυτό δεν θα πω το όνομά τους ούτε εγώ. Τους ευχαριστώ και εκείνους μέσα από την καρδιά μου.

Όσο για τον φίλαθλο κόσμο της ομάδος, όσοι μπόρεσαν και όσοι ήθελαν και ήρθαν τους ευχαριστώ επίσης, με γνώμονα πως την ομάδα της πόλης τους την έχουν δει πολύ ψηλά και όχι όπως έγινε φέτος. να παλεύει να μείνει στην κατηγορία.

Εύχομαι η αλλαγή διοίκησης να φέρει μόνο επιτυχίες και να ζήσει αυτή η ομάδα, αυτή πόλη και αυτός ο κόσμος, στιγμές δόξας και χαράς με την επιτυχία ανόδου μπροστά σε ένα κατάμεστο Α’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης.

Μεγάλη μου χαρά και τιμή!
Πιερικός
Γιάννης Κανταρτζής”

Pin It on Pinterest

Shares
Share This