Επιλογή Σελίδας

Νίκες με εντυπωσιακά σκορ επί των ομάδων της ΕΠΣ Γρεβενών σημείωσαν οι Μικτές της ΕΠΣ Πιερίας, στις αναμετρήσεις που διεξήχθησαν το μεσημέρι της Τετάρτης στο Ενωσιακό Γήπεδο της Νέας Εφέσου, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών ομάδων.

Συγκεκριμένα, η Κ14 Πιερίας συνέτριψε με 8-0 την Κ14 Γρεβενών ενώ η Κ16 Πιερίας κέρδισε με 10-0 την αντίστοιχη ομάδα των Γρεβενών.

Κ14 Πιερίας – Κ14 Γρεβενών 8-0

Τέσσερα γκολ πέτυχε ο Στούμπος και από ένα οι Πουτουρίδης, Νικολαΐδης, Σόκας και Αθ. Σαλδής (Νικολάου).

Έτσι, η ομάδα της Πιερίας έφτασε τους  4 βαθμούς έναντι 9 της ομάδας της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Την αναμέτρηση διηύθυνε η Δεληγιάννη με βοηθούς τους Στεργιακούλη και Μπόλο, της ΕΠΣ Λάρισας.

Αρχική σύνθεση Κ14 ΕΠΣ Πιερίας: Κακάνης, Σόκας, Ελευθεριάδης, Μπόζογλου, Σαλδής Αθ., Κωστίκος, Στούμπος, Σαλδής Αθ., Ναβροζίδης, Μπουζάνι, Πουτουρίδης.

Κ16Πιερίας – Κ16 Γρεβενών 10-0

Την τρίτη νίκη της στο πρωτάθλημα πήρε η Κ16 της ΕΠΣ Πιερίας, επικρατώντας με 10-0 της αντίστοιχης ομάδας της ΕΠΣ Γρεβενών. 

Έτσι, η ομάδα της Πιερίας έφτασε τους 9 βαθμούς έναντι 6 της ομάδας της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Την αναμέτρηση διηύθυνε η Δεληγιάννη με βοηθούς τους Στεργιακούλη και Μπόλο, της ΕΠΣ Λάρισας.

Στους άλλους αγώνες της 3ης αγωνιστικής, οι Μικτές της ΕΠΣ Μακεδονίας κέρδισαν εκτός έδρας τις Μικτές της ΕΠΣ Ημαθίας με 1-0 (Κ14) και 2-0 (Κ16).

Επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις για τις ομάδες της Πιερίας είναι τα παιχνίδια με αντίστοιχα σύνολα της ΕΠΣ Μακεδονίας, που είναι προγραμματισμένα να διεξαχθούν την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου, στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου.

Στους άλλους αγώνες του 4ου ομίλου, οι ομάδες της ΕΠΣ Μακεδονίας δεν συνάντησαν πρόβλημα απέναντι στις ομάδες της ΕΠΣ Γρεβενών. Συγκεκριμένα, η Κ14 της ΕΠΣ Μακεδονίας κέρδισε με 9-0 ενώ η Κ16 κέρδισε με 8-0.

Επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις για τις ομάδες της Πιερίας είναι τα παιχνίδια με αντίστοιχα σύνολα της ΕΠΣ Μακεδονίας, που θα διεξαχθούν την προσεχή Τρίτη 23 Ιανουαρίου στο Ενωσιακό γήπεδο της Νέας Εφέσου. Οι αγώνες είναι στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου είχαν αναβληθεί λόγω καιρικών συνθηκών.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This