Επιλογή Σελίδας

Ο προπονητής του Φίλιππου Βέροιας, Ευθύμης Κοθράς, έκανε τη δική του παρέμβαση στην εκπομπή «Πριν τα τζάμπολ» με την Αθηνά Πατρινού και τον Ραφαήλ Αλαγά. Αναλυτικά είπε:

Για το παιχνίδι με τον Λεύκιππο Ξάνθης: «Στο παιχνίδι του 1ου γύρου ήταν ένα χαμηλό σκορ, καθώς ήταν ένας αγώνας στη αρχή του πρωταθλήματος όπου οι ομάδες “ψαχνόντουσαν”. Τώρα θα είναι τελείως διαφορετικό ματς. Ο Λεύκιππος έχει μομέντουμ και έχει δείξει ότι βρίσκεται σε καλό “φεγγάρι”, ενώ εμείς έχουμε κάνει μια μικρή “κοιλιά”. Πιστεύω ότι το παιχνίδι θα κριθεί στο θέμα ενέργειας, η οποία μάς λείπει σαν ομάδα, αλλά και στη διάρκεια».

Για τους στόχους του Φίλιππου Βέροιας: «Εμείς έχουμε θέσει έναν στόχο, δεν κρυφτήκαμε πίσω απ’ το δάχτυλό μας. Είπαμε ότι θέλουμε να κάνουμε πρωταθλητισμό και αν έρθει η άνοδος είναι ευπρόσδεκτη. Θέλουμε να μπούμε στα play-offs τερματίζοντας όσο ψηλότερα γίνεται κι εκεί να διεκδικήσουμε ό,τι μάς αναλογεί. Ο πρωταθλητισμός δε σταματάει στην προσπάθεια ενός χρόνου, θεωρώ ότι όταν μια ομάδα θέτει τις βάσεις για να ανέβει κατηγορία θα πρέπει να έχει και κάποιον χρόνο για να δει το όλο αποτέλεσμα».

Για τον όμιλό τους: «Ο νότος πάντα ήταν πιο μπροστά, αλλά όταν έφταναν τα χιαστί παιχνίδια ή η διεκδίκηση της ανόδου, ο βορράς είχε μεγαλύτερες επιτυχίες. Φέτος, ο όμιλός μας είναι αρκετά αμφίρροπος. Υπάρχουν ομάδες παραδοσιακές στην κατηγορία, γνωρίζονται μεταξύ τους οι παίκτες και οι προπονητές και αυτό κάνει να είναι δύσκολη η κάθε νίκη. Για να κερδίσεις τον αντίπαλό σου θα πρέπει να είσαι πάρα πολύ συγκεντρωμένος, γιατί γνωρίζει καλά τις αδυναμίες σου και τα δυνατά σου σημεία. Πέρα απ’ τη ΧΑΝΘ που βρήκε μομέντουμ και έχει ξεφύγει λίγο στον 1ο γύρο, οι υπόλοιπες ομάδες είναι πολύ κοντά».

Για το τι σημαίνει ο Φίλιππος Βέροιας για τον ίδιο: «Ο Φίλιππος είναι τεράστιο κομμάτι για εμένα. Δεν έκανα κάποια σπουδαία καριέρα, αλλά είναι μεγάλο κομμάτι όσον αφορά τη μπασκετική μου υπόσταση. Μαζί με τον συγχωρεμένο κόουτς Γκίμα, ελευθερώθηκα σαν παίκτης, δεν είχα στο μυαλό μου δεύτερες και τρίτες σκέψεις και το ευχαριστήθηκα. Έτσι, μπόρεσα να παίξω μέχρι τα 40 μου. Είναι σημαντικό για κάθε αθλητή όταν αγωνίζεται να μπορεί να εκφραστεί και εγώ μπόρεσα και το έκανα στον Φίλιππο».

Pin It on Pinterest

Shares
Share This