Την συμφωνία με τον Κώστα Κατσιαμήτα, ο οποίος θα αποτελέσει τον άμεσο συνεργάτη του Στέφανου Ζαλίκα, ανακοίνωσε ο Ερμής Εξοχής.
Παράλληλα, η ομάδα της Εξοχής επισημοποίησε τη συνεργασία με τον Αλέκο Ράντο στο πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων, θέση στην οποία ο ίδιος βρίσκεται από την αρχή της προετοιμασίας.
Η ανακοίνωση:
Η ομάδα μας ανακοινώνει την ενίσχυση του προπονητικού επιτελείου με δύο νέα μέλη.
Ο Αλέκος Ράντος αναλαμβάνει τη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων. Με σημαντική πορεία στον Ολυμπιακό, τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως προπονητής τερματοφυλάκων, φέρνει μαζί του εμπειρία και γνώση υψηλού επιπέδου.
Ο Κωνσταντίνος Κατσιαμητάς εντάσσεται στο τεχνικό τιμ στη θέση του Β’ προπονητή, προσθέτοντας φρεσκάδα και δυναμισμό.
Μαζί με τον Στέφανο Ζαλίκα, συγκροτούν ένα προπονητικό team που συνδυάζει νεανικό πνεύμα και πολύτιμη εμπειρία, με στόχο την εξέλιξη και την επιτυχία της ομάδας μας.
Με εκτίμηση Ερμής Εξοχής

















