Επιλογή Σελίδας

Ο πολύπειρος μεσοαμυντικός Γιάννης Ορφανίδης, μετά από ένα χρόνο απουσίας (πέρυσι έπαιζε στον Θερμαϊκό Κορινού), επέστρεψε στον Αιγινιακό, αφενός για να κλείσει την μεγάλη και πολύχρονη καριέρα του στα πιερικά γήπεδα και αφετέρου να τον βοηθήσει ουσιαστικά στην προσπάθεια για την άνοδο του στη Δ’ Εθνική κατηγορία.

Ο Ορφανίδης από πολύ μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο αγωνιζόμενος σε Αριστοτέλη Καταχά πολλά χρόνια, Αναγέννηση Κολινδρού, Θερμαϊκό Κορινού σε δύο θητείες και πριν μετακομίσει κατά την περυσινή περίοδο στον Κορινό, είχε τριετή πετυχημένη παρουσία στην ομάδα του Αιγινίου.

Συνολικά η “ποδοσφαιρική του διαδρομή” είναι αξιοπρόσεκτη και αναμφίβολα η καταξίωση του στο Ερασιτεχνικό ποδοσφαιρικό ποδόσφαιρο της Πιερίας ήρθε νωρίς – νωρίς .

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ

Το Διοικητικό συμβούλιο του Αιγινιακού ανακοινώνει την επιστροφή του ποδοσφαιριστή Γιάννη Ορφανίδη στο … “σπίτι” του και του εύχεται υγεία και επιτυχίες.

Αρχείο: Γιώργου Καρανικόλα

IMG_20220507_173022

Ο Γιάννη Ορφανίδης (δεξιά), με τους παλιούς συμπαίκτες Γιάννη Κιρκιλιανίδη και Κώστα Φιρινίδη, κατά την σεζόν 2021-22 . Με τον τελευταίο συναντήθηκε εκ νέου τώρα στην Αιγινιακό.

IMG_20220507_170126_1 (1)

Ο Αιγινιακός της περιόδου 2021-22, με τον Ορφανίδη στην αρχική ενδεκάδα καθήμενο στο μέσον

Pin It on Pinterest

Shares
Share This