Επιλογή Σελίδας

Του Νικήτα Καβουκλή

Η EA Sports ανανέωσε τη συνεργασία της με την Premier League, που χρονολογείται από τη σεζόν 1998- 1999, με την εταιρεία να είναι επίσης ένας από τους βασικούς χορηγούς του αγγλικού πρωταθλήματος. Λέγεται ότι η συμφωνία που θα παρέχει στην EA τα δικαιώματα χρήσης των 20 συλλόγων, των παικτών, των προπονητών, των σταδίων, των εμφανίσεων κλπ της Premier League στο επερχόμενο EA Sports FC 24, ανέρχεται στα £488 για έξι χρόνια.

Ακόμα η συμφωνία περιλαμβάνει και την μακροκρόνια δέσμευση των δύο πλευρών να συνεργαστούν σε προγράμματα κοινοφελούς σκοπού, όπως η δημιουργία ποδοσφαιρικών υποδομών σε σχολεία και γειτονίες, μέσω της πρωτοβουλίας EA Sports FC Futures.

Ο CEO της Premier League, Richard Masters δήλωσε: “Μέσω της μακροχρόνιας συνεργασίας μας, η Premier League και η EA Sports έχουν εμπνεύσει γενιές οπαδών του ποδοσφαίρου και ανυπομονούμε να την αναπτύξουμε τα επόμενα χρόνια”.

“Το νέο παιχνίδι, EA Sports FC 24 είναι μια σημαντική εξέλιξη στην οποία είμαστε περήφανοι που είμαστε μέρος. Πέρα από αυτό, θα συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε υπάρχοντα projects καθώς και να ανακοινώνουμε συναρπαστικά νέα. Χάρη στην υποστήριξη της EA Sports, το τουρνουά ePremier League ήταν μια μεγάλη επιτυχία τις τελευταίες πέντε σεζόν και τώρα αναπτύσσουμε κοινοτικές πρωτοβουλίες μαζί σε όλη τη χώρα και σε άλλες τοποθεσίες παγκοσμίως”.

Ο πρόεδρος της EA Sports, Cam Weber πρόσθεσε: “Το EA Sports FC είναι δημιουργημένο σε μια πλατφόρμα αυθεντικότητας και καινοτομίας και η ανανεωμένη συνεργασία μας με την Premier League θα φέρει τους φιλάθλους πιο κοντά στους αγαπημένους τους συλλόγους και παίκτες. Σε ολόκληρο το οικοσύστημα του EA Sports FC, στην ePremier League και την κοινή μας δέσμευση να επενδύουμε στο ποδόσφαιρο σε επίπεδο κοινότητας, είμαστε περήφανοι που αποκαλούμε την Premier League συνεργάτη μας εντός και εκτός γηπέδου”.

Πηγή: Enternity

Pin It on Pinterest

Shares
Share This