Επιλογή Σελίδας

Σκοράροντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, η ΑΕ Καρίτσας επικράτησε με 2-0 του ΦΣ Κοζάνη, για την 7η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και εκμεταλλευόμενη το ρεπό του ΠΟ Φήκης, επέστρεψε στη 2η θέση του πίνακα, παραμένοντας στο -3 από την πρωτοπόρο Αναγέννηση Καρδίτσας. Το σκορ για τους Καριτσιώτες άνοιξε ο Κυπαρίσσης στο 15′ με προβολή έπειτα από σέντρα του Γκίκα, ενώ ο Γκίκα στο 66′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Το παιχνίδι δεν είχε πολλές αξιόλογες στιγμές, με τους γηπεδούχους να έχουν τον έλεγχο του παιχνιδιού από τις αρχές και να φτάνουν στο 1-0 με τη συμπλήρωση ενός τετάρτου με τον Κυπαρίσση. Ο ίδιος παίκτης απείλησε για την ΑΕ Καρίτσας στο 24′, η οποία στη συνέχεια έδωσε χώρο στην ομάδα της Δυτικής Μακεδονίας, με τους φιλοξενούμενους να ισορροπούν το παιχνίδι μετά το 30′ και να απειλούν στο 32′, στη μοναδική αξιόλογη φάση τους με τον Μαυροματίδη.

Από το χρονικό σημείο αυτό και μέχρι το τέλος, ο Ζωγράφος ήταν θεατής στο παιχνίδι, με την ομάδα της Κοζάνης να μην απειλεί ενώ οι κιτρινόμαυροι έδειχναν διάθεση να βρουν ένα ακόμα γκολ και να… τελειώσουν το ματς. Αυτό το πέτυχαν στο 65′ με εύστοχο πέναλτι του Γκίκα, με το 2-0 να μην αλλάζει μέχρι το τέλος και την ΑΕ Καρίτσας να φτάνει στο “τρίποντο” που τη διατήρησε στο -3 από την πρωτοπόρο Αναγέννηση Καρδίτσας (η οποία όμως δεν έχει κάνει ακόμη το ρεπό της).

Το “φιλμ” του αγώνα
11′ Μετά από σέντρα του Αλμασίδη από αριστερά, ο Δινοβίτσης έπιασε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
16′ ΓΚΟΛ! 1-0: Ο Γκίκα από αριστερά έκανε τη σέντρα και ο Κυπαρίσσης με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων, κάνοντας το 1-0!
24′ Μετά από σέντρα του Γκίκα από αριστερά, ο Κυπαρίσσης έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
32′ Ο Ιωάννου δεχόμενος κάθετη πάσα από τον Μαυροματίδη, βρέθηκε απέναντι από τον Ζωγράφο, τον πλάσαρε αλλά ο Κωτσιόπουλος έσωσε πάνω στη γραμμή, κρατώντας το 1-0.
65′ ΓΚΟΛ! 2-0: Ο Γκίκα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι νίκησε τον Στόικο και έκανε το 2-0 για την ΑΕ Καρίτσας. Το πέναλτι το κέρδισε ο ίδιος.
89′ Σουτ του Ηλιόπουλου, η μπάλα έφυγε άουτ.

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα όπως την προσέφερε το LIVE του katerinisport.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γιαννάκος με βοηθούς τους Τυριακίδη και Μπογιατζίδη, όλοι τους της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Κίτρινες κάρτες αντίκρισαν οι Γκίκα και Ηλιόπουλος της ΑΕ Καρίτσας και οι Πιριτζαούς και Μπίντσης του ΦΣ Κοζάνη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΕ Καρίτσας (Απόστολος Στύλος):
Ζωγράφος, Καραγκούνης, Λαγδάρης, Κωτσιόπουλος, Δημητρίου, Τροΐρης, Μιρτολάρι (46′ Καλαϊτζής), Ζαφειρίδης (76′ Παλαιοπάνος), Κυπαρίσσης (76′ Ηλιόπουλος), Κυρτέγος (57′ Αλεξίου), Γκίκα (88′ Δημητρουλόπουλος).
Στον πάγκο: Παπαγεωργίου, Παπαϊωάννου, Γαλάνης, Τόλιος.
Κοζάνη ΦΣ (Γιώργος Καραγκιολίδης): Στόικος, Σαρηγιαννίδης, Πιρίτζαους, Αλμασίδης (61′ Δούμας), Αντωνιάδης, Χατζηνίκου (46′ Βούρτης), Δινοβίτσης (61′ Τσώτσος), Μπακάλης, Μπίντσης (82′ Τσαγκαλίδης), Μαυροματίδης, Ιωάννου (82′ Χατζηστεφάνου).
Στον πάγκο: Ναθαναηλίδης, Σβίρος, Αντάμης, Αλεξίου.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This