Επιλογή Σελίδας

Παράταση πήρε το… τσεκάρισμα του “εισιτηρίου” της ανόδου στη Γ’ Εθνική για τον Βατανιακό, ο οποίος γνώρισε εντός έδρας ήττα με 1-2 από την Αναγέννηση Επανομής, στον αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο του Βατάν για την 6η αγωνιστική του 2ου ομίλου των μπαράζ.

Η ομάδα του Γιώργου Ποτουρίδη δε μπόρεσε να πάρει έστω την ισοπαλία η οποία θα ήταν αρκετή για να πανηγυρίζουν από απόψε. Ωστόσο χάνοντας ακόμα και με διαφορά 4 γκολ στο τελευταίο παιχνίδι, ο Βατανιακός ανεβαίνει στη Γ’ Εθνική.

Το 0-1 έγινε στο 27′ από τον Πανυτσίδη, ενώ για τους Κατερινιώτες “απάντησε” ο Ανανιάδης στο 42′.

Στο 44′, όμως, ο Πανυτσίδης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ “έγραψε” το 1-2.

Ο Βατανιακός που παρατάχθηκε χωρίς τους τραυματίες Λιόλιο και Δελαβερίδη και έχασε διαδοχικά λόγω τραυματισμών τους Παντζιάλα (21′) και Τσιώμη (65′) από το 70′ αγωνίστηκε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Καραμανώλα.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό πλεονέκτημα αλλά και τα κενά που δημιουργήθηκαν στην άμυνα των γηπεδούχων και πίεσαν για ένα τρίτο γκολ που θα τους έδινε περισσότερες ελπίδες, ωστόσο δεν κατόρθωσαν να παραβιάσουν την εστία του Φιρινίδη με το 1-2 να μην αλλάζει μέχρι το φινάλε.

Μετά τα σημερινά αποτελέσματα Βατανιακός και Αναγέννηση Επανομής έχουν από 12 βαθμούς, όμως οι Θεσσαλονικείς ολοκλήρωσαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις κι έτσι για να μείνει εκτός ανόδου η ομάδα του Βατάν πρέπει να ηττηθούν με 5 ή περισσότερα τέρματα, σε συνδυασμό με την (αναμενόμενη) νίκη του Μ. Αλεξάνδρου Αγίας Μαρίνας στην έδρα του Ερμή Αμυνταίου.

Το “φιλμ” του αγώνα
6′ Μετά από σέντρα του Ζορπίδη από δεξιά, ο Κ. Μπαλασάς βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι αλλά το κοντινό σουτ του έφυγε ψηλά άουτ.
24′ Εκτέλεση φάουλ του Παρδάλη, η μπάλα χτύπησε σε σώματα αμυντικών, ριμπάουντ και σουτ του Καραμανώλα, νέα κόντρα και η μπάλα κατέληξε στα πόδια του Καλαϊτζίδη που επιχείρησε δυνατό σουτ που κόντραρε σε σώματα αμυντικών και κατέληξε κόρνερ.
27′ ΓΚΟΛ! 0-1: Ο Πανυτσίδης εκμεταλλεύτηκε σέντρα του Ζορπίδη από δεξιά και αφού στόπαρε τη μπάλα στο πρώτο δοκάρι με σουτ νίκησε τον Φιρινίδη κάνοντας το 0-1 για την Αναγέννηση Επανομής.
42′ ΓΚΟΛ! 1-1: Εκτέλεση φάουλ του Καραμανώλα, ο Μπούκας βρήκε τη μπάλα αλλά δε μπόρεσε να τη διώξει, ο Ανανιλαδης πήρε το ριμπάουντ και με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων κάνοντας το 1-1.
44′ ΓΚΟΛ! 1-2: Μετά από σέντρα του Κ. Μπαλασά από αριστερά και κεφαλιά-πάσα του Ζορπίδη στο δεύτερο δοκάρι, ο Πανυτσίδης με εξ επαφής κεφαλιά νίκησε τον Φιρινίδη κάνοντας το 1-2 για τους φιλοξενούμενους.

50′ Σουτ του Καραμανώλα, έδιωξε σε κόρνερ ο Μπούκας.
50′ Μακρινό σουτ του Σαμανίδη, η μπάλα κόντραρε σε σώματα και κατέληξε κόρνερ.
52′ Μακρινό σουτ του Νταντάμη, σε ετοιμότητα ο Φιρινίδης, μπλόκαρε.
56′ Εξ επαφής κεφαλιά του Παρδάλη, έδιωξε σε κόρνερ πάνω στη γραμμή ο Παπαζαχαρίας.
67′ Ο Ζορπίδης έγινε κάτοχος της μπάλας λίγο μετά το κέντρο, προχώρησε και μπήκε στην περιοχή κάνοντας το σουτ το οποίο έδιωξε σε κόρνερ ο Φιρινίδης.
70′ Αποβολή του Καραμανώλα με δεύτερη κίτρινη – κόκκινη κάρτα.
80′ Σουτ του Αντωνιάδη έξω από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε σε σώμα αμυντικού του Βατανιακού και κατέληξε κόρνερ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αναστασόπουλος με βοηθούς τους Τσιρωνά και Lleshi της ΕΠΣ Χαλκιδικής.

Εκτός από τον Καραμανώλα, κόκκινη κάρτα είδε και ο ευρισκόμενος στον πάγκο του Βατανιακού, Δαδάκος, στο 66′.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Βατανιακός (Γ. Ποτουρίδης): Φιρινίδης, Σαμανίδης, Δερμίσης, Παντζιάλας (21′ λ.τ. Καλαϊτζίδης), Κολαξίδης, Οικονόμου, Μητράκας (86′ Παπαδόπουλος), Ανανιάδης, Παρδάλης, Τσιώμης (65′ λ.τ. Αδαμόπουλος), Καραμανώλας.
Στον πάγκο: Ευθυμιάδης, Τσικαδέρης, Ζώβληκας, Δαδάκος, Λιόλιος.

Αναγέννηση Επανομής (Ι. Μπαλασάς): Μπούκας, Μπουλγκουρίδης, Νταντάμης, Παπαζαχαρίας, Δούμας, Τσιοπανίδης, Αντωνιάδης, Μπαλασάς Κ., Πανυτσίδης, Μπαλασάς Β., Ζορπίδης.
Στον πάγκο: Ζησόπουλος, Πατσιούρας, Στασινόπουλος, Πατεράκης, Χαραλαμπίδης, Τασιώνας, Τσορακλίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This