Επιλογή Σελίδας

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Άγγλος δημοσιογράφος Ρομπ Μπάτλερ.

Ο δημοσιογράφος του BBC Radio, έδωσε αναλυτικό ρεπορτάζ για τα όσα λαμβάνουν χώρα στο «Νησί» αναφορικά με την μεταγραφή του Δημήτρη Γιαννούλη, στη Νόριτς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε στην τοποθέτηση του: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με την παρουσία του Γιαννούλη και μιλώντας με τον προπονητή της Νόριτς, τον Φάρκε, μου ανέφερε και ο ίδιος πως είναι ενθουσιασμένος με την παρουσία του παίκτη στην ομάδα. Δεν έχει αρχίσει ακόμα προπονήσεις καθώς θα πρέπει να βγει η άδεια εργασίας του την επόμενη εβδομάδα. Ο ίδιος κάνει ατομική προπόνηση στο σπίτι καθώς τον έχουν προμηθεύσει με όλα όσα χρειάζεται».

Για να προσθέσει: «Υπάρχει μία επιδιμία τραυματισμών στη θέση του αριστερού μπακ και η ανάγκη για προσθήκη ενός αριστερού μπακ ήταν επιβεβλημένη. Η μεταγραφή του Δημήτρη δείχνει ότι η ομάδα έχει υψηλούς στόχους και πόσο μάλλον όταν δίνει ένα ποσό της τάξεως των 7 εκατομμυρίων λιρών για να τον κάνει δικό της (σε περίπτωση ανόδου), ποσό αρκετά ψηλό για τα δεδομένα της ομάδας. Η Νόριτς σε περίπτωση ανόδου θα βάλει στα ταμεία της ένα ποσό της τάξεως των 140 εκατομμυρίων λιρών που δίνονται σε δόσεις».

πηγή: metrosport.gr

Pin It on Pinterest

Shares
Share This