Επιλογή Σελίδας

H Εθνική Beach Soccer επικράτησε 5-4 στα πέναλτι επί της Μολδαβίας (2-2 κανονική διάρκεια) για την πρώτη αγωνιστική των Play Out του EURO Beach Soccer 2023 (Divison A). Η νίκη στα πέναλτι έδωσε τον πρώτο βαθμό στον όμιλο στη “γαλανόλευκη”, η οποία το Σάββατο αντιμετωπίζει το Αζερμπαϊτζάν στις 15:00.

Οι Μολδαβοί ξεκίνησαν καλύτερα στην αναμέτρηση και προηγήθηκαν 2-0 με τα δύο γκολ του Ιγκνάτ στην 1η περίοδο. Η Εθνική Ομάδα ανέβασε την απόδοση της, πίεσε περισσότερο, έχασε αρκετές ευκαιρίες και κατάφερε να μειώσει με σουτ του Λυμπούση 3 λεπτά πριν το τέλος της 2ης περιόδου. Στο πρώτο λεπτό της τελευταίας περιόδου ο Μικελάτος ισοφάρισε με σουτ και διαμόρφωσε το τελικό 2-2, το οποίο έστειλε τον αγώνα στην διαδικασία των πέναλτι. Εκεί, η Εθνική Ομάδα ήταν πιο εύστοχη και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση.

“Να δώσουμε τα πάντα για την παραμονή στην πρώτη κατηγορία”

Ο επιθετικός της Εθνικής Ομάδας, Γιώργος Καρακάσης τόνισε την αξία της σημερινής νίκης απέναντι στη Μολδαβία στη μάχη της παραμονής στην πρώτη κατηγορία. Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

“Ο στόχος της παραμονής στην πρώτη κστηγορία ήταν εξαρχής πολύ δύσκολες με τις δυσκολίες στην προετοιμασία μας.

Ακόμα και μέσα στη διοργάνωση δεν υπάρχουν μέρες ξεκούρασης. Βρισκόμαστε έναν όμιλο των τεσσάρων, και στόχος είναι η παραμονή μας στην πρώτη κατηγορία. Όλα τα παιχνίδια πλέον είναι τελικοί και για αυτό θα παλέψουμε για τη νίκη. Σήμερα δείξαμε αντίδραση ως ομάδα και παρότι μείναμε πίσω στο σκορ δεν τα παρατήσαμε, ισοφαρίσαμε και πανηγυρίσαμε μια σπουδαία νίκη. Σήμερα πήραμε ένα πόντο, χρειαζόμαστε πάση θυσία μια ακόμα νίκη στη διοργάνωση και θα δώσουμε τα πάντα για την παραμονή στις αναμετρήσεις με Γαλλία και Αζερμπαϊτζάν”.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This