Επιλογή Σελίδας

Επίδειξη δύναμης έκανε η Εθνική μας ομάδα πόλο των Ανδρών και στον δεύτερο αγώνα της στον Β’ Όμιλο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος στη Ντόχα “χόρεψε σάμπα” τη Βραζιλία, επί της οποίας επιβλήθηκε με 23-4. Έτσι την Παρασκευή (9/2) στις 19:30 κόντρα στη τη Γαλλία, η Εθνική μας με νίκη παίρνει την πρωτιά στη βαθμολογία του Ομίλου που θα την στείλει απευθείας στα προημιτελικά.

Νωρίτερα, οι Γάλλοι επικράτησαν της Κίνας με 16-9 (3-3, 4-2, 2-1, 7-3).

Η Εθνική ήταν και πάλι καταιγιστική στην επίθεση, αλλά κυρίως απροσπέλαστη στην άμυνα. Και παρά τη διαφορά δυναμικότητας με τον αντίπαλο, αντιμετώπισε με σοβαρότητα το ματς.

Ο αγώνας δεν χωρά ιδιαίτερης κριτικής, αφού το 4-3 στα πρώτα έξι λεπτά του αγώνα, έγινε…. 16-3 στο τέλος του τρίτου οκταλέπτου, με το σερί της Εθνικής μας ομάδας να σταματά στο 22-4, αφού οι Βραζιλιάνοι σκόραραν 1:47 πριν το τέλος, 24 λεπτά μετά το προηγούμενο τέρμα τους.

Οκτάλεπτα: 6-3, 4-0, 6-0, 7-1.

Ελλάδα (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γεννηδουνιάς 2, Σκουμπάκης 1, Γκιουβέτσης, Φουντούλης 4, Παπαναστασίου 2, Γκίλλας 3, Αργυρόπουλος 3, Κάκαρης 3, Νικολαϊδης 1, Καλογερόπουλος 3, Παπανικολάου 1, Τζωρτζάτος.

Βραζιλία (Γ.Ντίαζ): Μπαρέλα, Καμπράλ, Ναρντάτσι, Κουτίνιο, ντε Ολιβέιρα, Ραφαέλ Ρεάλ, Πέδρο Ρεάλ 1, ντα Σίλβα, Γκιμαράες 1, Ρικάρντο Σίλβα, Πιρές 2, Κασραλάντε, Μέντες.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This