Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλο 2-2 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου και τα Τρίκαλα, για την 9η αγωνιστική του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Νέου Κεραμιδίου προηγήθηκε 1-0 μόλις στο 2′ με σουτ του Κόλα μέσα από την περιοχή και δεξιά έπειτα από πάσα του Κριεμάντι.

Τα Τρίκαλα “απάντησαν” γρήγορα, με τον Ν. Σκόνδρα να νικάει με κεφαλιά του Πατσιογεώργο και να κάνει το 1-1, έπειτα από σέντρα του Ζαΐμι από δεξιά.

Οι Θεσσαλοί πέρασαν μπροστά στο σκορ με 1-2 χάρη σε γκολ του Ζαΐμι στο 70′, ο οποίος με έξοχο σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Πατσιογεώργου.

Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε στο 85′ ο Σεχολάρι με σουτ μέσα από την περιοχή.

Μετά τα σημερινά αποτελέσματα, ο Εθνικός υποχώρησε στη 2η θέση της βαθμολογίας, πίσω από τον Σβορώνο που πέρασε 1ος με 20 βαθμούς, έναντι 19 της ομάδας του Νέου Κεραμιδίου ενώ τα Τρίκαλα παρέμειναν στην 9η θέση, έχοντας πλέον 13 βαθμούς.

Την ερχόμενη αγωνιστική ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Αστέρα Σταυρού ενώ τα Τρίκαλα υποδέχονται τον ΠΟ Φήκης.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Βαγγέλης Μόρας): Πατσιογεώργος, Κόλα (65′ λ.τρ. Καρασαρίδης), Γιαννίτσης, Ζουκάν, Παπαδόπουλος, Ιντζόγλου, Σεχολλάρι, Κρυεμάδι, Κλιγγόπουλος, Ζώβληκας (46′ Λαμπίρης), Τουλίκας Β. (46′ Ιγγλέζος)

ΑΟ Τρίκαλα (Βασίλης Καλογιάννης): Παπαδόπουλος, Μπουκουβάλας, Μαλακασιώτης (62′ Μαλάκος), Σκόνδρας Γ., Ζαΐμι, Κοντογεώργος, Σαμαντάς, Μπραντίτσας (75′ Βασιλείου), Πατρώνης, Μπέκας, Σκόνδρας Ν..

Pin It on Pinterest

Shares
Share This