Επιλογή Σελίδας

Ο τελευταίος της κατάταξης των playouts στον Α΄ όμιλο, ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου, υποδέχεται αύριο (1/3, 13.00, monobala.gr) την πρωτοπόρο, Νίκη Βόλου, με 8 βαθμούς να χωρίζουν τις δυο ομάδες στην κατάταξη.

Στην πρεμιέρα δεν κέρδισε κανείς, με τους Θεσσαλούς να μένουν στο 1-1 εντός με την Καβάλα και την ομάδα της Πιερίας να χάνει 1-0 στη Ρόδο από τον Διαγόρα, αλλά να κινείται δικαστικά για να πάρει τη νίκη στα χαρτιά.

Για τρίποντο… προσέγγισης – Μόνος απών ο Νότας

Η ομάδα του Δημήτρη Παυλίδη φιλοδοξεί να φτάσει στο πρώτο θετικό αποτέλεσμα στη β΄ φάση, για να μειώσει την απόσταση από τις θέσεις σωτηρίας και να… μπλέξει ακόμα μια ομάδα στον κίνδυνο. Από το Neo fc θα λείψει λόγω ίωσης ο Νότας, ενώ επανέρχονται οι Μιγιενγκά, Κλιγγόπουλος και Φωκαϊδης.

Χωρίς Παναγιώτου η Νίκη – Ελπίδες για Ματάους και Τζιώρα

Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα του Παναγιώτη Γκουτσίδη θα παραταχθεί χωρίς τον ανέτοιμο Σταύρο Παναγιώτου. Ελπίδες επανόδου έχουν οι Τζιώρας και Ματάους, που αποθεραπεύτηκαν.

Υπενθυμίζεται ότι στα δυο ματς της κανονικής διάρκειας η Νίκη Βόλου είχε νικήσει 2-0 στην Κατερίνη για τον πρώτο γύρο, ενώ στον δεύτερο στο «Παντελής Μαγουλάς» οι δυο ομάδες είχαν αναδειχτεί ισόπαλες με 2-2.

Πηγή: Monobala