Επιλογή Σελίδας

Παρότι προηγήθηκε, ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου γνώρισε ήττα με 1-3 από τη Λάρισα, στην αναμέτρηση που διεξηχθη στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης, το απόγευμα του Σαββάτου, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Α’ ομίλου της Super League 2.

Το ιστορικό πρώτο γκολ του Εθνικού σε επαγγελματικά πρωταθλήματα που πέτυχε ο Κόλα στο 31′, δε στάθηκε αρκετό για την ομάδα της Πιερίας, καθώς η Λάρισα με τέρματα των Πασά στο 47′ και στο 60′ (πέναλτι) και του Μωραΐτη στο 90’+3′ έφυγε με το “τρίποντο”.

Την έρχομενη αγωνιστική, ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου αγωνίζεται εκ νέου εντός έδρας, υποδεχόμενος τον Διαγόρα Ρόδου ενώ η Λάρισα θα παίξει εντός έδρας με τον ΠΟΤ Ηρακλή.

Το “φιλμ” του αγώνα
8′ Σουτ του Κριεμάντι, η μπάλα χτύπησε σε πόδια αμυντικών της Λάρισας και κατέληξε κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο.
11′ Δυνατό σουτ του Κρητικού, η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.
18′ Σουτ του Κριεμάντι έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα έφυγε άουτ.
24′ Πολύ καλό σουτ του Παπαγεωργίου, η μπάλα έφυγε μόλις άουτ.
31′ ΓΚΟΛ! 1-0: Ο Κριεμάντι δέχτηκε πάσα από τον Κόκκορη, τροφοδότησε τον Κόλα και με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή και δεξιά, νίκησε τον Περντρέου και έκανε το 1-0.
33′ Ο Κοσονού έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στο σώμα του Μιγιεγκά και κατέληξε κόρνερ.
41′ Ο Καραγκιόζης απέκρουσε δύσκολα σουτ του Κρητικού.
45’+2′ Σε αντεπίθεση για τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, ο Νότας έκανε το σουτ αλλά ο Περντρεού μπλόκαρε.

47′ ΓΚΟΛ! 1-1: Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Στίνα, ο Πασάς με καρφωτή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καραγκιόζη, ισοφαρίζοντας σε 1-1.
53′ Κεφαλιά Βαφέα μετά από κόρνερ των φιλοξενούμενων, η μπάλα λίγο δίπλα από την εστία του Καραγκιόζη.
55′ Εκτέλεση φάουλ του Παπαγεωργίου, η μπάλα έφυγε άουτ.
59′ ΓΚΟΛ! 1-2: Ο Πασάς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 1-2 για τη Λάρισα. Το πέναλτι υποδείχθηκε σε ανατροπή του Ακόστα από τον Κατσαβάκη.
68′ Σουτ του Ακόστα μέσα από την περιοχή, η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Καραγκιόζη.
84′ Ο Τουλίκας σπρώχτηκε και βρέθηκε στο έδαφος μέσα στη μεγάλη περιοχή των φιλοξενούμενων, όμως ο διαιτητής υπέδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
90’+3′ ΓΚΟΛ! 1-3: Ο Μωραΐτης με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το 1-3 “σφραγίζοντας” το “τρίποντο” για τους Θεσσαλούς.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μπουτσίκος με βοηθούς τους Χολάνη και Αγγελόπουλο, της ΕΠΣ Μακεδονίας. 4ος διαιτητής ήταν ο Τομάρας, της ΕΠΣ Θράκης.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Γιώργος Κυριαζής): Καραγκιόζης, Κόλα (76′ Ζουκάν), Τουλίκας Β. (65′ Μακρυδάκης), Κλιγγόπουλος, Μιγιεγκά, Κατσαβάκης, Κριμιτζάς, Κόκκορης (65′ Φωκαΐδης), Πανίδης, Κριεμάντι, Νότας (76′ Τσουμάνης).
Λάρισα (Αλέκος Βοσνιάδης): Περντρέου, Τριμμάτης (86′ Γιόχανσον), Βαφέας, Στάμου, Κοσονού (76′ Παπαδόπουλος), Μπαριέντος, Παναγιωτίδης (36′ Μούργος), Παπαγεωργίου, Πασάς (76′ Μωραΐτης), Στίνα, Κρητικός (46′ Ακόστα).