Επιλογή Σελίδας

Έξαλλοι με τις διαιτητικές αποφάσεις του διαιτητή Ασλανίδη στο ισόπαλο 1-1 με τον Αιγινιακό είναι οι ιθύνοντες του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου, οι οποίοι εξέδωσαν σκληρή ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου, αναφέρει:

Δε μας είναι καθόλου ευχάριστο να σχολιάζουμε την διαιτησία των αγώνων μας, ειδικά δε όταν παίζουμε σε μια διοργάνωση σαν αυτήν του κυπέλλου της τοπικής μας ένωσης. Αυτό που συμβαίνει όμως σχεδόν κάθε φορά, δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστο και να μην το καταγγείλουμε στον φίλαθλο κόσμο της περιοχής μας και σε κάθε αρμόδια ποδοσφαιρική αρχή.

Ο διαιτητής του σημερινού αγώνα κυπέλλου στο Αιγίνιο, κατάφερε να εκνευρίσει τους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων με τα αλλοπρόσαλλα σφυρίγματα του. Είναι τραγικό και στενάχωρο να σέβονται την ομάδα μας διαιτητές άλλων ενώσεων, να παίζουν καθαρά και δίκαια τόσο την δική μας όσο και τις αντίπαλες ομάδες και να βιώνουμε αυτήν την εχθρική και απαξιωτική εις βάρος μας κατάσταση σε “εγχώριες” εντός των συνόρων του νομού μας, διοργανώσεις.

Ο διαιτητής σήμερα ήταν προκλητικός τόσο στις αποφάσεις του, όσο και την συμπεριφορά του. Η ευθύνη βαραίνει τόσο τον ίδιο όσο και αυτόν ή αυτούς που τον όρισαν στον σημερινό αγώνα μας και δεν είναι πρώτη φορά που μας αντιμετωπίζουν οι συγκεκριμένοι “κύριοι” με αυτόν τον τρόπο.
Ντροπή σας! Είστε προκατειλημμένοι με την προσπάθεια που κάνει η ομάδα μας, δε σας αρέσει και το δείχνετε ξεκάθαρα.

Είστε απαράδεκτοι κι αν δεν αναθεωρήσετε και δεν σεβαστείτε τους κόπους και τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών μας θα μας βρίσκετε πάντα απέναντι σας.

Ευχαριστούμε την ομάδα του Αιγινιακού για την άριστη φιλοξενία. Επιφυλασσόμαστε να ανταποδώσουμε στον επαναληπτικό μεταξύ μας αγώνα.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This