Επιλογή Σελίδας

Τη διαφορά των δυο βαθμών από τη Νέα Αρτάκη διατήρησε ο πρωτοπόρος Εθνικός Νέου Κεραμιδίου που κέρδισε με 3-2 τον Θεσπρωτό, στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο του Νέου Κεραμιδίου για την 32η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ο Εθνικός μπήκε στο γήπεδο με το… γκάζι στο πόδι, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 2′ με πλασέ Ιντζόγλου, έπειτα από τροφοδότηση του Μετάι.

Οι γηπεδούχοι ζευγάρωσαν τα τέρματά τους με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Κρυεμάδι, στο 22′.

Το 3-0, το οποίο ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου ήλθε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κρυεμάδι στο 45’+1′. Το πέναλτι κέρδισε ο Μηλιώτης που ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, Πάνου.

Στο β’ ημίχρονο, ο Βαγγέλης Μόρας έδωσε ανάσες σε βασικούς παίκτες, εν όψει του αγώνα με τη Νέα Αρτάκη, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι μειώνοντας σε 3-2.

Συγκεκριμένα, στο 67′ ο Κορακιανίτης με κεφαλιά “έγραψε” το 3-1 ενώ το τελικό 3-2 διαμόρφωσε στο 83′ ο Βαρέλα.

Έτσι, ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου πηγαίνει την προσεχή Τετάρτη στη Νέα Αρτάκη έχοντας πλεονέκτημα, καθώς αυτοί που είναι υποχρεωμένοι να νικήσουν είναι οι γηπεδούχοι. Σε περίπτωση νίκης της ομάδας της Πιερίας, τα πάντα θα έχουν κριθεί υπέρ της, ενώ και η ισοπαλία “βολεύει” τον Εθνικό, καθώς την τελευταία αγωνιστική θα του αρκεί μια εντός έδρας ισοπαλία με το Κιλελέρ για να κόψει πρώτος το νήμα, δεδομένου ότι υπερτερεί σε τυχόν ισοβαθμία με την ομάδα της Νέας Αρτάκης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δραγούσης, της ΕΠΣ Κιλκίς με βοηθούς τους Φακάνα και Παντικίδη, της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Βαγγέλης Μόρας): Πατσιογεώργος, Κόλα (55′ Συμεωνίδης), Μηλιώτης (55′ Καρασαρίδης), Γιαλαμίδης, Χατζής (46′ Ζουκάν), Παπαδόπουλος Χρ., Ιντζόγλου, Κρυεμάδι (46′ Σεχολάρι), Κλιγγόπουλος (46′ Γκιώνης), Μετάι, Τουλίκας Β..
Θεσπρωτός (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Πάνου, Αποστόλου, Κορακιανίτης, Μπουμπούκης, Κούζης, Οικονομίκος (70′ Βαρέλα), Κλεμέντε (70′ Αγγελούλης), Νούσης (65′ Ροβίνας), Μαντίκας (65′ Νικολάου), Ματέο, Βλαχόπουλος (53′ Ράπτης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This