Επιλογή Σελίδας

Εντός έδρας ήττα με 0-1 από τη Ζάκυνθο γνώρισε ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου στον αγώνα που διεξήχθη το πρωί της Κυριακής στο γήπεδο του Νέου Κεραμιδίου, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

“Δήμιος” της ομάδας της Πιερίας ήταν ο Χατζηστάμου που στο 61′ εκμεταλλεύτηκε ολιγωρία στα μετόπισθεν του Εθνικού και με “λόμπα” έξω από την περιοχή “κρέμασε” τον Πατσιογεώργου “γράφοντας” το 0-1.

Ο Εθνικός είχε την πρωτοβουλία στον αγώνα, είχε αρκετές καλές στιγμές στα αντίπαλα καρέ με σημαντικότερες το δοκάρι του Μετάι στο 40′ αλλά και σουτ του ίδιου στο 36′, του Χατζή στο 47′, του Γ. Τουλίκα στο 72′ και του Μεληκιώτη στο 80′, ωστόσο δεν κατόρθωσε να παραβιάσει την εστία του Δήμα που βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα, με τους νησιώτες να φεύγουν τελικά με ένα μεγάλο “διπλό”.

Έτσι, η ομάδα του Νέου Κεραμιδίου έμεινε στους 45 βαθμούς ενω οι Ζακυνθινοί έφτασαν τους 34 βαθμούς.

Την ερχόμενη Κυριακή ο Εθνικός ταξιδεύει στην Καστοριά για να τεθεί αντιμέτωπος με τον ομώνυμη ομάδα ενώ η ομάδα των Επτανήσων θα προσθέσουν στο ενεργητικό τους τρεις ξεκούραστους βαθμούς καθώς βάσει προγράμματος θα αντιμετώπιζαν τον ΠΟ Φήκης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Λαθύρης από την ΕΠΣ Πειραιά με βοηθούς τους Χατζηβασιλείου και Κλεισιάρη από την ΕΠΣ Μακεδονίας. 

Κίτρινες κάρτες είδαν οι Μετάι (24′) και Κυριακίδης (84′) του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου και οι Τσιμέλι (54′), Νικολακόπουλος (90′) και Γουσέτης (90’+3′) της Ζακύνθου.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Βαγγέλης Μόρας): Πατσιογεώργος, Κόλα (66′ Μεληκιώτης), Μηλιώτης, Κυριακίδης, Χατζής (78′ Μουράτη), Παπαδόπουλος Χ. (66′ Τουλίκας Γ.), Ιντζόγλου (57′ Κρυεμάδι), Σεχολλάρι, Κλιγγόπουλος, Μετάι, Τουλίκας Β..

Στον πάγκο: Γκιώνης, Συμεωνίδης, Καρασαρίδης, Κουρτίδης.

Ζάκυνθος (Στάθης Καραμαλίκης): Δήμας, Μαλαμούλης, Λιβέρης, Μούστα, Σούρμπης, Γουσέτης (90’+5′ Rivas), Chimeli, Νικολακόπουλος, Αγκαράι, Χατζηστάμου (87′ Τσουκαλάς), Νικολίτσας (39′ λ.τ. Ντούκας).
Στον πάγκο: Φυτόπουλος, Ραγιάς, Κακολύρης, Τζατζανάς, Τσίγκρηλας, Στύλλα.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This