Επιλογή Σελίδας

Μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής βρίσκεται ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου που κέρδισε με 1-0 τον Εορδαϊκό στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής.

Η νίκη αυτή σε συνδυασμό με την ήττα του Σβορώνου από τον Πιερικό αλλά και την ισοπαλία της Νέας Αρτάκης στην έδρα της Θύελλας Κατσικά φέρνει την ομάδα του Νέου Κεραμιδίου στο +3 και στο +4, αντίστοιχα (51-48-47).

Το σύνολο του Βαγγέλη Μόρα έφτασε στο “τρίποντο” με γκολ του Χ. Παπαδόπουλου στο 3′, με το 1-0 να μην αλλάζει μέχρι το φινάλε.

Την ερχόμενη αγωνιστική, ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου “δοκιμάζεται” στο “Λάζαρος Ξανθόπουλος” κόντρα στον ΓΑΣ Σβορώνου ενώ ο Εορδαϊκός που με 31 βαθμούς βρίσκεται στη 10η θέση, θα πάρει νίκη με 3-0 χωρίς αγώνα επί του ΠΟ Φήκης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Καπρέτσος της ΕΠΣ Μακεδονίας με βοηθούς τους Ζαχαριά της ΕΠΣ Καβάλας και Βακουφτσή της ΕΠΣ Σερρών.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Βαγγέλης Μόρας): Πατσιογεώργος, Κόλα, Γιαλαμίδης, Τουλίκας Β., Μηλιώτης (60′ Μετάι), Κλιγγόπουλος (65′ Ζουκάν), Χατζής, Ιντζόγλου, Κρυεμάδι (60′ Μουράτη), Παπαδόπουλος Χρ. (70′ Μελικιώτης), Σεχολλάρι (70′ Τουλίκας Γ.).
Εορδαϊκός (Νίκος Κατακαλίδης): Χατζησάββας, Παπανικόπουλος, Παππάς, Πιριτζάους, Πούλιος, Μπαλίτσας, Κοντογουλίδης, Αιχμαλωτίδης, Άνταμς, Μάιλαντ, Νίκολι.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This