Επιλογή Σελίδας

Τη… μοναξιά της κορυφής εξακολουθεί να απολαμβάνει ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου που κέρδισε με 3-1 τον Βατανιακό, στο πιερικό ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Νέου Κεραμιδίου παρέμεινε στο +2 από τη Νέα Αρτάκη και στο +3 από τον Σβορώνο ενώ ο Βατανιακός βρίσκεται πλέον 11 βαθμούς μακριά από τη σωτηρία.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 33′ με πλασέ του Κρυεμάδι μέσα από την περιοχή μετά από σουτ του Μεληκιώτη το οποίο χτύπησε στο κάθετο δοκάρι του Φιρινίδη.

Το 2-0 έγινε στο 41′ όταν ο Κόλα έκανε το δυνατό σουτ, ο Φιρινίδης απέκρουσε αλλά ο παίκτης του Εθνικού πήρε το ριμπάουντ και έστειλε με νέο κοντινό σουτ τη μπάλα στα δίχτυα.

Η ομάδα του Βατανιακού ξαναμπήκε στο παιχνίδι στο 52′ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μητράκα ο Γκαράτζιας με κεφαλιά διαμόρφωσε το 2-1.

Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε στο 68′ με τον Μεληκιώτη να αποφεύγει τον Φιρινίδη και να στέλνει τη μπάλα στο κενό τέρμα.

Στο 90’+ ο Σεχολλάρι εκτέλεσε πέναλτι που κέρδισε ο Λαμπίρης αλλά έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ.

Ο Εθνικός είχε και δοκάρι με τον Μεληκιώτη, στο 18′.

Την ερχόμενη αγωνιστική οι Κεραμιδιώτες θα αγωνιστούν εκτός έδρας κόντρα στον ΑΟ Τρίκαλα ενώ ο Βατανιακός θα πάρει τρεις βαθμούς χωρίς αγώνα καθώς βάσει προγράμματος θα αντιμετώπιζε τον ΠΟ Φήκης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αγρίμης με βοηθούς τους Γενετζάκη και Κωνσταντινίδη, της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Βαγγέλης Μόρας): Πατσιογεώργος, Κόλα (46′ Λαμπίρης), Κυριακίδης, Χατζής (46′ Ιντζόγλου), Παπαδόπουλος Χρ. (60′ Σεχολλάρι), Κρυεμάδι, Μηλιώτης, Κλιγγόπουλος, Μετάι (75′ Ζουκάν), Μελικιώτης (80′ Μουράτη) Τουλίκας Β..
Βατανιακός (Γιώργος Ποτουρίδης): Φιρινίδης, Σαμανίδης, Δερμίσης, Γκαράτζιας, Λιόλιος, Ανανιάδης Χ., Μιχαηλίδης, Δημητρίου, Μιτακίδης, Ανανιάδης Δ., Μητράκας.

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This