Επιλογή Σελίδας

Στην κορυφή της βαθμολογίας του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής παραμένει ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου που κέρδισε με 2-0 τον Αστέρα Σταυρού στο παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο του Νέου Κεραμιδίου, για την 27η αγωνιστική.

Το σκορ για τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου άνοιξε στο 50′ ο Μετάι ο οποίος πήρε το ριμπάουντ μετά από εκτέλεση πέναλτι του Σεχολλάρι και προσωρινή απόκρουση του Τσάμη. Το πέναλτι είχε κερδίσει ο σκόρερ του Εθνικού.

Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 65′ ο Ζουκάν ο οποίος εκμεταλλεύτηκε στο ύψος του πέναλτι κάθετη πάσα του Κόλα μετά από έξοχη τροφοδότηση του Κρυεμάδι.

Η ομάδα της Πιερίας έφτασε τους 59 βαθμούς, όσους έχει και η Νέα Αρτάκη ενώ στους 58 πήγε ο ΓΑΣ Σβορώνου.

Ο Αστέρας Σταυρού έμεινε στους 48 βαθμούς και στην 5η θέση του πίνακα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μαργαρίτης με βοηθούς τους Μιχαλά και Σάτκλιφ, της ΕΠΣ Κέρκυρας.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Εθνικός Ν. Κεραμιδίου (Βαγγέλης Μόρας): Πατσιογεώργος, Κόλα, Γιαλαμίδης, Χατζής, Παπαδόπουλος Χρ. (56′ Ζουκάν), Ιντζόγλου, Σεχολλάρι (63′ Κρυεμάδι), Μηλιώτης (56′ Λαμπίρης), Κλιγγόπουλος, Μετάι (75′ Τουλίκας Γ.) Τουλίκας Β..
Αστέρας Σταυρού (Βαγγέλης Λέντας): Τσάμης, Μαλισσόβας, Μόσχος, Akassou, Λάππας, Rodriguez, Αυγουστάτος, Μανιώτης (68΄ Δρόσος) Παρλάντζας (85′ Σκούρας), Αντωνόπουλος, Μαργαρίτης (88′ Πανουργιάς).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This