Επιλογή Σελίδας

Την πρώτη νίκη του με τον Κώστα Βελιτζέλο στον πάγκο πέτυχε ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου, επικρατώντας με 2-1 του Αστέρα Καρδίτσας, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα της Πιερίας άνοιξε το σκορ με τον Βιγιάλμπα στο 39′, με το 1-0 να είναι και σκορ ημιχρόνου.

Ο Εθνικός ζευγάρωσε τα τέρματά του με τον Σέχου στο 54′.

Το 2-0 έμεινε μέχρι το 84′ οπότε οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο τελικό 2-1 με τον Καλογιάννη.

Ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου έφτασε του 23 βαθμούς, μένοντας μόνος στην 3η θέση του πίνακα ενώ ο Αστέρας Καρδίτσας έμεινε στους 15 βαθμούς και υποχώρησε στην 9η θέση της βαθμολογίας.

Την ερχόμενη αγωνιστική η ομάδα της Πιερίας αγωνίζεται εκτός έδρας με την ουραγό ΑΕ Ευόσμου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ρηγόπουλος, με βοηθούς τους Ζουρνατζίδη και Μουρατίδη, της ΕΠΣ Ημαθίας.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Κώστας Βελιτζέλος): Παγιώτας, Πάνος, Μυστρίδης, Βιγιάλμπα, Κυπαρίσσης, Βουκελάτος, Σέχου, Στεφανίδης, Κλιγγόπουλος, Κραγιόπουλος, Κωτσιόπουλος.
Στον πάγκο: Βαρυτιμίδης, Παπαστάμου, Σπυρλίδης, Μπαλάφας, Τουλίκας, Κάλτσο, Παρασίδης, Γκουλαξίδης, Γιαμούζης.
Αστέρας Καρδίτσας (Νίκος Καρακώστας): Θεολόγης, Γεωργίου, Σκόνδρας, Κωστόπουλος, Κατσιγιάννης, Αναγνώπουλος, Κοντός, Ρουμπιές, Ταράτσαλος, Καλυβιώτης, Μπέκας.
Στον πάγκο: Τζάτζος, Μπέκος, Βλησαρούλης, Καλογιάννης, Ριζογιάννης, Ρόβας, Καρακώστας, Μπουτζιώρης.