Φίλες και φίλοι, καλημέρα. Το σημερινό πρόγραμμα του Confederations Cup περιλαμβάνει τον αγώνα κατάταξης για την τρίτη θέση και τον τελικό. Πάμε να δούμε τις εκτιμήσεις μας αναλυτικά.
Πορτογαλία – Μεξικό
Otkrytiye Arena
Στους 3 από τους 9 τελευταίους αγώνες της Πορτογαλίας σκόραραν και οι δύο ομάδες, όπως και στους 5 από τους 6 τελευταίους αγώνες του Μεξικού. Τις 2 από τις 3 τελευταίες φορές που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες σκόραραν αμφότερες. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,56.
Χιλή – Γερμανία
Stadion Krestovskyi
Στους 4 από τους 6 τελευταίους αγώνες της Χιλής σκόραραν και οι δύο ομάδες, όπως και στους 6 από τους 7 τελευταίους αγώνες της Γερμανίας. Στις 22 Ιουνίου ξανασυναντήθηκαν οι δύο ομάδες κι αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,91.
Συνοπτικά
FIFA – Confederations Cup (Third Place)
15:00 Portugal – Mexico Goal/Goal (1,56) 1-1 FT
FIFA – Confederations Cup (Final)
21:00 Chile – Germany Goal/Goal (1,91) 0-1 FT
Εύχομαι επιτυχία σε ότι κι αν επιλέξετε.















