Επιλογή Σελίδας

Του Παναγιώτη Γκαμπράνη

Με ένα σωρό προβλήματα από την πρώτη μέρα της αγωνιστικής περιόδου και το ρόστερ να ανοιγοκλείνει για να βρεθούν λύσεις, ο Αρης έφτασε δύο αγώνες πριν από την κατάκτηση του Κυπέλλου

Η κεφαλιά του Φραν Βέλεθ από την μαγική μπαλιά του Μάνου Γκαρθία και το 0-1 στο Αγρίνιο, φέρνει τον Αρη σε θέση οδηγού ενόψει του δεύτερου αγώνα με τον Παναιτωλικό στις 6 Μαρτίου και μια ανάσα από την παρουσία του σε τελικό.

Ο Αρης έχει συμπληρώσει 14 χρόνια από τον τελευταίο του τελικό στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό και 54 χρόνια από το τελευταίο τρόπαιο με τον ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο και όπως τα φέρνει η μοίρα, αν φυσικά προκριθεί στον τελικό της 18ης Μαϊου, θα αντιμετωπίσει ξανά μία από τις δύο ομάδες.

Ενα τρόπαιο και ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο

Το εντυπωσιακό για τον Αρη είναι πως του απομένουν δύο παιχνίδια για να φτάσει στην κατάκτηση ενός τροπαίου, που αυτομάτως δίνει και το καλό ευρωπαϊκό εισιτήριο για το Europa League σε μια χρονιά που τα ευρωπαϊκά εισιτήρια είναι μόνο τέσσερα.

Κι αυτό συμβαίνει στη χειρότερη σεζόν του Αρη τα τελευταία χρόνια, καθώς από την πρώτη μέρα του καλοκαιριού τίποτε δεν δούλεψε σωστά και ο Αρης βρέθηκε με μπαλώματα, με αλχημείες, με πατέντες να προσπαθεί να βγάλει τη χρονιά, έχοντας πολλά σκαμπανεβάσματα.

Πριν μάλιστα το παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ, οι περισσότεροι τον είχαν ξεγραμμένο και θεωρούσαν πως η σεζόν για τον Αρη θα τελείωνε από τον Ιανουάριο.

Τι πρέπει να κάνει για να φτάσει στον τελικό

Αυτό που πρέπει να κάνει πλέον ο Αρης είναι να συγκεντρωθεί στο στόχο του και να κρατήσει χαμηλούς τόνους μέχρι να κάνει το επόμενο βήμα. Να φτάσει δηλαδή στον τελικό. Το ρόστερ εξακολουθεί να έχει προβλήματα, οι απουσίες τον ταλαιπωρούν όπως έγινε και στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό (Φαμπιάνο, Ζαν Ζουλ Εμβοντό, Τζούρασεκ), παίζει με δεξιό μπακ αριστερά, καθώς έχει θέματα με τους άλλους δύο.

Αλλά, υπάρχει και ένα μεγάλο αλλά. Υπάρχει αρκετή ποιότητα για να έρθει ένα τρόπαιο. Ο Βέλεθ θύμισε χτες τον Βέλεθ από τα παλιά. Ο Μάνου Γκαρθία επιστρέφει σύντομα στο 100% και μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ο Καρίμ θα δώσει ανάσες στον Μορόν. Αν όλοι μαζί καταφέρουν να μείνουν συσπειρωμένοι στο στόχο όλα γίνονται.

Πηγή: Sport Day

Pin It on Pinterest

Shares
Share This