Επιλογή Σελίδας

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ηλία Μπατζώνη ο ΓΑΣ Σβορώνου “άλωσε” την έδρα του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου κερδίζοντας με 3-1, στον αγώνα που διεξήχθη στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Μάλιστα, οι Σβορωνιώτες βρέθηκαν πίσω στο σκορ από γκολ του Κόλα στο 18′, όμως ο Μπατζώνης με δυο γκολ στο 43′ και στο 61′ “γύρισε” το παιχνίδι κόντρα στην παλιά του ομάδα και ο Κυπαρίσσης στο 81′ “σφράγισε” το “τρίποντο” για τους κιτρινόμαυρους.

Έτσι, ο ΓΑΣ Σβορώνου πλησίασε τον πρωτοπόρο Εθνικό Νέου Κεραμιδίου στον έναν βαθμό (15 έναντι 14) ενώ μαζί με τους Σβορωνιώτες στη 2η θέση “συγκατοικούν” ο Πιερικός, η Ζάκυνθος και η Νέα Αρτάκη.

Ήταν ένα παιχνίδι με όλα τα στοιχεία ενός τοπικού ντέρμπι, δηλαδή, ένταση, πάθος, νεύρα, συγκινήσεις και τέσσερα πανέμορφα γκολ.

Ο Εθνικός που προερχόταν από την πρώτη απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα, ήθελε να επιστρέψει στις νίκες και ευτύχησε να προηγηθεί στο 18′ όταν ο Κόλα με “ξερό” σουτ έξω από την περιοχή, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Κριεμάντι, έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα του Ζωγράφου.

Οι παίκτες του Νίκου Θεοδοσιάδη ξεπέρασαν γρήγορα το σοκ και αφού… προειδοποίησαν με τον Κοντοθανάση στο 36′ και στο 42′ έφτασαν στο 1-1 με σουτ του Μπατζώνη μέσα από την περιοχή που κατέληξε στην απέναντι γωνία του Πατσιγεώργου, έπειτα από ψηλοκρεμαστή πάσα του Κοντοθανάση.

Μάλιστα, ο Μπατζώνης δεν πανηγύρισε το γκολ, σεβόμενος το επιτυχημένο πέρασμά του από την ομάδα του Εθνικού.

Στο β’ ημίχρονο, η ομάδα του Βαγγέλη Μόρα μπήκε πιο δυνατά και απείλησε με Τουλίκα στο 52′ και Παπαδόπουλο στο 57′.

Ωστόσο, το γκολ ήλθε από πλευράς φιλοξενούμενων και πάλι με τον Μπατζώνη, ο οποίος, σε αντεπίθεση της ομάδας του, δέχτηκε την μπάλα από τον Κυπαρίσση και με έξοχο σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής νίκησε τον Πατσιογεώργο, κάνοντας το 1-2, στο 61′.

Ήταν το έκτο γκολ του νεαρού ποδοσφαιριστή στο φετινό πρωτάθλημα, το οποίο επίσης δεν πανηγύρισε.

Μετά το 1-2, ο Εθνικός προσπάθησε να βρει “απαντήσεις”, ωστόσο οι παίκτες του Νίκου Θεοδοσιάδη “κλείδωσαν” τους διαδρόμους και ήταν αυτοί που βρήκαν και τρίτο γκολ, με τον Κυπαρίσση στο 81′ να εκμεταλλεύεται πάσα του Μπατζώνη (την οποία άφησε πανέξυπνα να περάσει ο Κυρτέγος) και να “γράφει” το τελικό 1-3.

Οι δυο ομάδες ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής των Γιαννίτση και Κωτσιόπουλου.

Την ερχόμενη αγωνιστική, ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Βατανιακό ενώ ο ΓΑΣ Σβορώνου φιλοξενεί τον ΠΟ Φήκης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Θεοχάρης με βοηθούς τους Σακκά και Κίτο, της ΕΠΣ Θεσσαλίας.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Βαγγέλης Μόρας): Πατσιογεώργος, Κόλα, Γιαννίτσης, Χατζής (86′ Ιντζόγλου), Παπαδόπουλος (86′ Τσιομήτας), Σεχολλάρι, Κρυεμάδι (66′ Ζουκάν), Τουλίκας Γ., Καρτσαμπάς (66′ Ιγγλέζος), Κλιγγόπουλος, Τουλίκας Β..
ΓΑΣ Σβορώνου (Νίκος Θεοδοσιάδης): Ζωγράφος, Καραγκούνης, Δημηνάς (90’+5′ Τρούμπαλος), Κωτσιόπουλος, Βούλγαρης (90’+5′ Βύρος), Κοντοθανάσης (67′ Κυρτέγος), Μυστρίδης, Μπατζώνης, Δεμηρτζόγλου (79′ Ίτσιος), Ξυδούς, Κυπαρίσσης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This