Επιλογή Σελίδας

Με διακρίσεις για την χώρα μας συνεχίστηκε και σήμερα η τρίτη ημέρα του διεθνή αγώνα υπερπήδησης εμποδίων Athens CSI* EEF Evolution League που διεξάγεται στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο από την Πέμπτη.

Στο δεύτερο σημερινό αγώνισμα ύψους 1.10μ. νικητής αναδείχθηκε ο Αλέξανδρος Φουρλής με τον Gijs με διπλή άπιαστη διαδρομή και χρόνο 28,73. Στην 2η θέση ήταν η Κύπρια Σοφία Forster Γεωργίου με την Cindy με επίσης 0 βαθμούς και χρόνο 28,78 και στην 3η θέση η Στεφανία Μπέσιου με τον Iemke Swallly με 0 βαθμούς και χρόνο 31,90.

Στη σημερινή κατηγορία νέων ίππων, στην κατηγορία 5 ετών νικητής ήταν και πάλι ο Δημήτρης Νάτσης με την Nerosa και στην κατηγορία 6-7 ετών νικητής ήταν για μία ακόμη φορά ο Γάλλος Benjamin Plantade με τον Maximus.  

Στο 3ο ομαδικό αγώνισμα των αγώνων της σειράς EEF Evolution League η ομάδα «Top Gun» με τους Πάρι Κουτσογιάννη – Oakley, Τάσο Ραίση –Calypso du Saianna Z και Benjamin Plantade – Ikoon κέρδισε την 1η θέση.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό, ενώ η αυριανή τελευταία ημέρα του του διεθνή αγώνα αρχίζει στις 9.00 και περιλαμβάνει τέσσερα αγωνίσματα με το τελευταίο αγώνισμα Grand Prix ύψους 1.40μ.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This