Επιλογή Σελίδας

Την ποδοσφαιρική του ιστορία αφηγείται ο επιθετικός της ΑΕ Καρίτσας, Δημήτρης Ηλιόπουλος. Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής μίλησε στη σελίδα Equipo. Διαβάστε τι λέει ο 31χρονος ποδοσφαιριστής για το ρόλο που έπαιξε στην ποδοσφαιρική του διαδρομή ο αδελφικός του φίλος και συμπαίκτης του στους “κιτρινόμαυρους”, Ανέστης Ζαφειρίδης.
“Ξεκίνησα το ποδόσφαιρο στην ομάδα της περιοχής μου, στην ομάδα που έπαιξε και ο πατέρας μου. Στον Ελευθεριακό (Θεσσαλονίκης).
Στα 15 μου έκανα την πρώτη συμμετοχή στην αντρική ομάδα! Όσο τα χρόνια περνούσαν ξεκίνησα να κάνω δοκιμαστικά σε ομάδες. Στα 17 μου είχα συμφωνήσει στην 2η ομάδα του Άρη με προπονητή τον Πασιαλή και πρόεδρο τον Γιώρη.
Στην τρίτη μου επαφή με την μπάλα, με σταμάτησε και μου είπε: ”έκλεισες παίξε ελεύθερα, θα τα πούμε στο τέλος”
Ζουσα σε ένα όνειρο. Εφημερίδες έγραφαν για εμένα. Είχα ενθουσιαστεί πάρα πολύ.
Ώσπου ξαφνικά, μετά από το τέλος μιας προπόνησης είχαμε ραντεβού με τον ΤΟΤΕ πρόεδρο του Ελευθεριακού για να τελειώσει η μεταγραφή. Και δεν ήρθε ποτέ. Την επόμενη μέρα ζήτησε 10.000€ ή τον ιματισμό της ομάδας και 3 παίκτες δανεικούς .
Έτσι χάλασε η μεταγραφή και είχα απογοητευτεί πολύ.
Στην συνέχεια ήρθαν και άλλες προτάσεις από ομάδες αλλά είχαμε το ίδιο πρόβλημα.
Στα 21 μου με πήρε τηλέφωνο ένας αδελφικός μου φίλος ο Ανέστης Ζαφειρίδης.
Και μου είπε να πάω Κύπρο για ποδόσφαιρο. Και έτσι έγινε. Μετά από 2 χρόνια ποδοσφαίρου στην Κύπρο, γυρίζω ως ελεύθερος στην Ελλάδα.
Έτσι λοιπόν στα 23 ξεκίνησα να παίζω στη Γ’ Εθνική Ελλάδος. Στην πρώτη χρονιά βάζω 8 γκολ με την φανέλα του Κιλκισιακού και την δεύτερη 13 με την φανέλα του Γιούχτα. Σήμερα σχεδόν στα 31 μου μετράω περίπου 100 γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο στη Γ’ Εθνική.
Πολύ με ρωτάνε, γιατί μόνο Γ’ Εθνική; Είναι καθαρά από επιλογή μου. Ουσιαστικά εμφανίστηκα πολύ αργά στο ποδόσφαιρο και δεν είχα την πολυτέλεια να παίζω ”τζάμπα” και κοίταξα τα χρήματα.
Αλλά σίγουρα θα με τρώει πάντα ένα ερωτηματικό.
Τι θα γινόταν εάν με άφηναν να φύγω από μικρός και ποια θα ήταν η τύχη μου σήμερα!
Δεν μετάνιωσα για καμιά από τις επιλογές μου. Γιατί αυτές με έκαναν αυτό που είμαι σήμερα!
Και σήμερα είμαι ένας πατέρας 2 παιδιών που ζει από το ποδόσφαιρο!
Δημήτρης Ηλιόπουλος

Πηγή: Equipo

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This