Επιλογή Σελίδας

Δε μπόρεσε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από τα Τρίκαλα ο Πιερικός, ο οποίος έμεινε στο 0-0 απέναντι στην τοπική ομάδα, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου βρίσκεται πλέον στο -3 από την κορυφή και τον πρωτοπόρο Εθνικό Νέου Κεραμιδίου που έχει 18 βαθμούς έναντι 15 του κατερινιώτικου συλλόγου, ο οποίος ισοβαθμεί στην 5η θέση με τον Αστέρα Σταυρού, τον οποίον υποδέχεται την επόμενη Κυριακή.

Το “φιλμ” του αγώνα
12′ Μετά από σέντρα του Σαραντίδη, ο Φασίδης έκανε το τακουνάκι από το ύψος της μικρής περιοχής, η μπάλα φάνκε να βρίσκει σε χέρι αμυντικού αλλά ο διαιτητής υπέδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
22′ Ο Κυπαρίσσης έβγαλε κάθετη πάσα για τον Σαραντίδη αλλά πρόλαβε και έδιωξε ο Παπαδόπουλος πριν ο επιθτικός του Πιερικού βρεθεί τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
25′ Μετά από κόρνερ του Μπουκουβάλα ο Αλεξίου έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Μπίντσης απέκρουσε στη γωνία του.
27′ Μακρινό σουτ του Αλεξίου, έδιωξε σε κόρνερ ο Μπίντσης.
32′ Εκτέλεση φάουλ του Κατσαβάκη, απέκρουσε ο Παπαδόπουλος με τις γροθιές.
37′ Ο Σκόνδρας βρήκε με σέντρα στο δεύτερο δοκάρι τον Αλεξίου αλλά ο Μπίντσης έδιωξε σε κόρνερ το πλασέ του επιθετικού των Τρικαλινών.

55′ Μετά από παράλληλο γύρισμα του Καλαϊτζη, ο Σαραντίδης πλάσαρε στο πρώτο δοκάρι αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
60′ Μακρινό σουτ του Ματζαλλάκου, μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος.
61′ Σε αντεπίθεση των γηπεδούχων ο Αλεξίου έκανε το σουτ από πλάγια θέση αλλά ο Μπίντσης απέκρουσε.
66′ Ο Σαραντίδης κατέβασε τη μπάλα στο σημείο του πέναλτι και έκανε το γυριστό σουτ αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι των γηπεδούχων.
70′ Ο Σαραντίδης με ατομική ενέργεια απέφυγε όποιον βρήκε μπροστά του αλλά το παράλληλο γύρισμά του απομακρύνθηκε από τον Πατρώνη, στη συνέχεια της φάσης κεφαλιά του Σαραντίδη, μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος.
89′ Μετά από κάθετη του Μίγγου στον Σαραντίδη, το πλασέ του μέσα από την περιοχή απέκρουσε σωτήρια ο Παπαδόπουλος.
90’+2′ Εκτέλεση φάουλ του Οικονομίκου, ο Σαραντίδης δε μπόρεσε να κάνει το πλασέ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μπεκιάρης (ΕΠΣ Καρδίτσας) με βοηθούς τους Μπουρονίκο (ΕΠΣ Λάρισας) και Καλογριανίδη (ΕΠΣ Καρδίτσας).

Κίτρινες κάρτες είδαν οι Μπουκουβάλας (9′), Αλεξίου (20′), Τζιώρας (29′) και Πατρώνης (85′) των Τρικάλων και οι Μπλέτσας (22′), Μακρίδης (76′) και Καλαϊτζής (82′) του Πιερικού.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΟ Τρίκαλα (Βασίλη Καλογιάννης): Παπαδόπουλος, Τζιώρας, Μπουκουβάλας, Σαμαντάς, Βασιλείου (73′ Μάγγος), Μπατίτσας, Πατρώνης, Μπέκας (54′ λ.τ. Ζαΐμι), Μαλακασιώτης (73′ Κοντογεώργος), Σκόνδρας, Αλεξίου.
Πιερικός (Σάκης Παπαβασιλείου): Μπιντσης, Γιαλαμιδης, Κωνσταντινίδης, Καλαϊτζης, Μακριδης, Μπλετσας (88′ Οικονομίκος), Κατσαβακης (73′ Κατσιαμήτας), Κυπαρισσης, Φασίδης (46′ Μίγγος), Σαραντιδης, Μπαλλας (46′ Ματζαλλάκου).

  • Στο πλευρό του Πιερικού βρέθηκαν 50 οπαδοί της ομάδας για να ενισχύσουν την προσπάθειά της.
  • Παρών στο γήπεδο σύσσωμη και η διοίκηση της κατερινιώτικης ομάδας με επικεφαλής τον Πρόεδρο, Τομ Παπαδόπουλο.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This